Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός: Σκέψη Μπόλονι για νέο τερματοφύλακα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Σκέψη Μπόλονι για νέο τερματοφύλακα!

Παναθηναϊκός τερματοφύλακας: Μία από τις θέσεις που σκέφτεται να ενισχύσει ο προπονητής είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Παναθηναϊκός τερματοφύλακας: Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην 5η θέση με 18 βαθμούς σε 13 αγώνες. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι τις τελευταίες αγωνιστικές έδειχνε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο παίρνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες με Γιάννενα, Παναιτωλικό και ΑΕΚ. Δεν έκλεισε ωστόσο όπως θα ήθελε το πρώτο μισό αφού ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την ομάδα να εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγές και χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, Σωκράτη Διούδη, που έπαθε λουμπάγκο.

Ο Παναθηναϊκός που παρά το πολύ κακό του ξεκίνημα, ανέβηκε, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να είναι μέσα στο στόχο για την Ευρώπη. Οι σκέψεις της διοίκησης και του προπονητή βρίσκονται τώρα στις μεταγραφές που θα βελτιώσουν το επίπεδο των ”πρασίνων” για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Μία από τις θέσεις που σκέφτεται να ενισχύσει ο προπονητής είναι αυτή του τερματοφύλακα. Ο Διούδης, έχει πρόβλημα με τη μέση του και δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεται σε αυτή την περιοχή. Μάλιστα, η τελευταία φορά λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή και να χρειαστεί π.χ να κάνει επέμβαση. Γι’ αυτό και ο Μπόλονι (και όχι ο Ντρεοσί) είναι υπέρ της άποψης ότι θα πρέπει να υπάρχει εμπειρότερη εναλλακτική από τις υφιστάμενες. Φυσικά, προς στιγμήν είναι άποψη μόνο του Ρουμάνου.

ο σωκράτης διούδης σε αγώνα με τη φανέλα του ΠΑΟ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις