Ολυμπιακός: Επενδύει σε Ντε Λούκα κατόπιν εισήγησης Καρεμπέ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Επενδύει σε Ντε Λούκα κατόπιν εισήγησης Καρεμπέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ολυμπιακός - Ντε Λούκα: Ο 50χρονος Καρεμπέ γνωρίζει προσωπικά τον Άγγλο και πρότεινε στην ακαδημία να τον δοκιμάσει για κάποιο διάστημα και αν αξίζει να επενδύσει στην περίπτωσή του.

24.12.2020 | 13:19

Ολυμπιακός – Ντε Λούκα: Με τον Ολυμπιακό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς τα αποκτήματά του, τα τηλέφωνα και οι συζητήσεις για τον ταλαντούχο Ντάριο Σεσέι Ντε Λούκα, έχουν πάρει “φωτιά”. Τα “μεγάλα κεφάλια” των Ερυθρόλευκων αναμένεται να δώσουν άμεσα το πράσινο φως για την απόκτηση του 18χρονου Άγγλου, με τις πληροφορίες να λένε πως… τα χαρτιά για τις υπογραφές είναι ήδη έτοιμα. Το εντυπωσιακό όμως, είναι πως το νεαρό “αστέρι” έρχεται στον Πειραιά μετά από εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο 50χρονος Καρεμπέ γνωρίζει προσωπικά τον Άγγλο και πρότεινε στην ακαδημία να τον δοκιμάσει για κάποιο διάστημα και αν αξίζει να επενδύσει στην περίπτωσή του. Α Ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός δοκιμαζόταν εδώ και περίπου ένα μήνα στο Ρέντη και όπως φαίνεται πέρασε όλα τα τεστ!

Στο παρελθόν ο Ντε Λούκα είχε περάσει από τις ακαδημίες της Χάντερσφιλντ και της Άρσεναλ και άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις κατά την περίοδο δοκιμής του. Ο γεννημένος το 2002 επιθετικός προέρχεται από μία από τις σημαντικότερες ακαδημίες του Λονδίνου, που τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές διαρκώς τις ομάδες της Premier League, της Championship και των υπόλοιπων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο ντε Λούκα έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις έως τώρα. Είναι αριστεροπόδαρος, με καλό κορμί, γρήγορος, δυνατός, με πολύ καλή τεχνική και ντρίμπλα, με καλή επαφή με τα δίχτυα και με πολύ καλή γνώση των βασικών. Αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ, αλλά με την ίδια ευχέρεια παίζει και ως εξτρέμ.

Θα βγάλει ασπροπρόσωπο τον Καρεμπέ;

Exit mobile version