Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γαλλία – Παρί Σεν Ζερμέν: Ποτσετίνο ο αντι-Τούχελ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλία – Παρί Σεν Ζερμέν: Ποτσετίνο ο αντι-Τούχελ

Γαλλία - Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Αργεντίνος πρώην προπονητής της Τότεναμ στην τεχνική ηγεσία των παριζιάνων μετά το διαζύγιο με τον Γερμανό

ΓαλλίαΠαρί Σεν Ζερμέν: Αναλαμβάνει τα ηνία της Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντίνος προπονητής θα είναι ο νέος προπονητής των Παριζιάνων μετά την διαζύγιο της ομάδας με τον Τόμας Τούχελ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Γερμανού κόουτς. Ο Αργεντίνος τεχνικός αποτελούσε την πρώτη επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, ασχολούνταν με την περίπτωση του εδώ και αρκετό καιρό. Ενώ, ο ίδιος ανέλαβε και να κλείσει το ντιλ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία και η μετακίνηση του στην Παρί θεωρείται δεδομένη, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για την επισημοποίηση της. Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως απομένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες, ώστε να πέσουν οι υπογραφές. Έτσι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα κάτσει ξανά σε πάγκο ομάδας μετά από ένα διάστημα ενός χρόνου, όταν και είχε αποχωρήσει από την Τότεναμ.

Γαλλία – Παρί Σεν Ζερμέν: Αποζημίωση χρυσάφι

Παράλληλα, η Παριζιάνοι θα πληρώσουν μεγάλη αποζημίωση στον Τόμας Τούχελ για την λύση του συμβολαίου του, αφού είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό που θα έπαιρνε ο Γερμανός τεχνικός έως το 2021 που έληγε το συμβόλαιο του. Έτσι, ο Τούχελ θα λάβει αποζημίωση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ, από 7 εκατομμύρια ευρώ θα λάβουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του.

Δείτε ακόμη:

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία και τα ταλέντα στον 20ό αιώνα
Ψηφίστηκε η τροπολογία για το στοίχημα, νέα έσοδα για ομάδες λέει ο Αυγενάκης
Ανακοίνωση-κατηγορώ του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις