Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και αδιαφορία: Σε ποια πιάνει το κόλπο
PLUS

Ζώδια και αδιαφορία: Σε ποια πιάνει το κόλπο

Ζώδια και αδιαφορία: Κεφάλαιο αδιαφορία - Δεν ξεφεύγουν απ’ τον κανόνα κι οι εκπρόσωποι του Ζωδιακού. 

Ζώδια και αδιαφορία: Η αδιαφορία ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις κάνει το θαύμα της, σε κάποιες άλλες όμως αποτελεί τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Το μόνο σίγουρο πως όλοι κάποτε αδιαφορήσαμε (εσκεμμένα και μη) για κάποιον που ίσως να μας ενδιέφερε και με το παραπάνω, το ίδιο όμως δεχτήκαμε αινιγματικές σιωπές και παιδευτήκαμε από βασανιστικές αναμονές. Δεν ξεφεύγουν απ’ τον κανόνα κι οι εκπρόσωποι του Ζωδιακού.

Ταύρος

Ο Ταύρος τα παίρνει τα πράγματα έτσι όπως του τα προσφέρεις στο πιάτο, άρα όταν στοχεύσεις στην κατάκτηση ενός Ταύρου να ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως ανάλογο με τις κινήσεις σου. Του δείχνεις ενδιαφέρον; θα καταλάβει πως υπάρχει δίοδο για προσωπικές επαφές. Του δείχνεις αδιαφορία; α! δε σε πρόσεξα; α! σε ξέχασα; θα καταλάβει πως δε σημαίνει και πολλά για σένα και θα αποθαρρύνει αμέσως τον εαυτό του. Οι σκέψεις του δεν είναι πονηρές και δεν έχουν πολύ μεγάλη έκταση, ο Ταύρος κοιτάζει αυτό που είναι ακριβώς μπροστά του, οπότε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα το φέρει η ειλικρινής στάση και άμεση ξεκάθαρη εκδήλωση, γιατί όχι και εξομολόγηση.

Ζευγάρι αγκαλιά

Καρκίνος

Θα πιαστεί στα δίχτυα σου αν δείξεις αδιαφορία σε έναν Καρκίνο. Θα του τραβήξεις την προσοχή, θα αρχίσει να παρακολουθεί και εξονυχιστικά να παρατηρεί την κάθε σου κίνηση. Τα ερωτήματα θα είναι ατέλειωτα, με θέλει; δεν με θέλει; τι έγινε ξαφνικά; λες να είπα κάτι και να στράβωσε; μπας και είναι αλλού; μήπως γύρισε στα παλιά; τελειωμό δε θα έχει η ανασφάλεια. Η συμβουλή είναι να μην παρατραβηχτεί η κατάσταση γιατί ένας Καρκίνος συχνά πέφτει στην λούμπα της ηττοπάθειας, πείθετε πως δεν έχει ελπίδα νίκης και εγκαταλείπει. Η αδιαφορία λοιπόν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπως το αλατοπίπερο, χρειάζεται τη σωστή δόση γιατί αν πέσει παραπάνω το φαγητό θα γίνει λύσσα και δεν θα τρώγεται.

Παρθένος

Ο Παρθένος στα δύσκολα θα σκεφτεί ρεαλιστικά και ορθολογικά, αν δει πως κάποιος αδιαφορεί σημαίνει πως όντως αδιαφορεί. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν θα τσιμπήσει ελαφρώς, αλλά το θέμα είναι τι περιθώριο θα δώσει. Ανίχνευσε πολύ καλά το έδαφος πριν κάνεις μια ανάλογη κίνηση, μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να σου γυρίσει την πλάτη γιατί έχει περηφάνια και μάλιστα υψηλή. Λέει συχνά τη φράση ‘υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια’ και στην τελική αν δεν βρω πορτοκάλι μου αρέσει και το μανταρίνι. Αρχικά ας γίνει μια μικρή προσπάθεια, έτσι μια αμυδρή επιφανειακή αδιαφορούλα για να δεις αντιδράσεις, και στην συνέχεια μπες στο θέμα, κάνε μια άμεση πρόταση, πέταξε του το μπαλάκι.

Λέων

Αδιαφορία σε Λέοντα; θα πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά παίζεις με την φωτιά, πρόσεξε θα υπάρξει κίνδυνος να καταλήξεις σε προσωπικό παρανάλωμα. Ο Λέοντας είναι ο ένας, ο μοναδικός, ο εντυπωσιακός, ο ξεχωριστός, αν δει ότι αδιαφορείς του τσακίζεις την αυτοπεποίθηση, και επειδή για να σώσει την προσωπικότητα του θα σκεφτεί εγωιστικά, γι αυτό το πιθανότερο είναι πως θα καταλήξει στην κλασική ατάκα ‘αν αδιαφορείς εσύ μια, εγώ αδιαφορώ εκατόν μια’. Αν είσαι τολμηρός χαρακτήρας και θέλεις να το επιχειρήσεις κάντο, αλλά το νου σου, υπάρχει η πιθανότητα να πας για μαλλί και να βγεις κουρεμένος. Τα παιχνίδια με έναν Λέοντα θα πρέπει να είναι ήπια γιατί το Λιοντάρι εκεί που παιδιαρίζει παιχνιδιάρικα εκεί πετάγεται και ορμά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις