Έντουαρντ – Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έχουν τελικά σχέση;

LIFESTYLE

Έντουαρντ – Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έχουν τελικά σχέση;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Έντουαρντ - Άννα Μαρία Ηλιάδου: Σε μια από τις τελευταίες του δουλειές συνεργάστηκε με την περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου

23.12.2020 | 15:21

Έντουαρντ – Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ο Έντουαρντ ήταν από τα μοντέλα που ξεχώρισαν στο φετινό GNTM 3. Ήταν όμως το μοντέλο που έφτανε κοντά στην πηγή για την καλύτερη φωτογραφία αλλά δεν την έπαιρνε. Τελικά αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό. Ο Έντουαρντ μετά το τέλος του ριάλιτι έχει αρχίσει τις δουλειές στο χώρο του modeling. Σε μια από τις τελευταίες του δουλειές συνεργάστηκε με την περσινή νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου ( το έπαθλο το μοιράστηκε με την Κάτια Ταραμπάνκο ).

Ο Έντουαρτ Στεργίου μίλησε πρώτη φορά on camera και αποκάλυψε τι συμβαίνει με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Μετά από μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, οι φήμες φούντωσαν περί σχέσης και ο Έντουαρντ απάντησε πρώτη φορά on camera! Ο πρώην παίκτης του GNTM τόνισε στην κάμερα του happy day: «Παιδιά με την Άννα Μαρία κάναμε μια δουλίτσα, έχουμε καλές σχέσεις, καλές επαφές. Είναι πολύ όμορφη κοπέλα τη συμπαθώ πάρα πολύ. Πάρα πολύ ωραία κοπέλα είναι. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ακούγονται, αλλά ωραία είναι να ακούς πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν ήξερες».

Exit mobile version