Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με σαγιονάρες το καταχείμωνο

LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με σαγιονάρες το καταχείμωνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ελένη Μενεγάκη: Η πανέμορφη Ελένη περνά το δεύτερο lockdown με την οικογένειά της, μακριά από τηλεοπτικές υποχρεώσεις

23.12.2020 | 10:49

Ελένη Μενεγάκη: H Ελένη Μενεγάκη περνά με τον πιο ξεκούραστο και όμορφο τρόπο τα… προεόρτια, καθώς έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο στην οικογένειά της.  Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα τέσσερα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο. Φροντίζει την οικογένειά της, μαγειρεύει με τις κόρες της, διαβάζει μυθιστορήματα, κάνει μικρές βόλτες με τα παιδιά της στη γειτονιά και φυσικά περιποιείται η ίδια τα φυτά της στον υπέροχο κήπο της στα Μελίσσια.

Ως γυναίκα βέβαια – και μάλιστα μία από τις πιο όμορφες και περιποιημένες της τηλεόρασης – δεν θα μπορούσε να μην υποδεχθεί με χαρά την είδηση του ανοίγματος των κομμωτηρίων! Και φυσικά ήταν από τις πρώτες που έκλεισε ραντεβού για την περιποίηση των άκρων της.

Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU παρακάτω, νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής, φορώντας τη μάσκα της και αψηφώντας την βροχή, πέρασε την πόρτα του αγαπημένου της κομμωτηρίου στην Κηφισιά, στο οποίο εμπιστεύεται εδώ και χρόνια την εμφάνισή της. Οι κοπέλες στη ρεσεψιόν που ανέλαβαν την περιποίησή της, την καλωσόρισαν με ένα μεγάλο χαμόγελο μιας και πλέον οι σχέσεις είναι σχεδόν φιλικές!

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε μαζί της και το νεσεσέρ με τα δικά της καλλυντικά και μια ώρα μετά, όπως πάντα βιαστική για να προλάβει να κάνει και κάποιες αγορές, έφυγε από το κομμωτήριο χωρίς να έχουν στεγνώσει τα νύχια της, με τις… παντόφλες της, προσπαθώντας να φτάσει στο αυτοκίνητό της δίχως να βραχεί. Μάλιστα, εντελώς ακομπλεξάριστη, χαιρέτησε το συνεργείο και έστειλε ευχές σε όλους για καλά Χριστούγεννα!

Ελένη Μενεγάκη: Η παιδική χαρά στο σπίτι της!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι λατρεύει τα παιδιά της και απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους! Η παρουσιάστρια έχει φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι, μία πέτρινη μονοκατοικία στα Μελίσσια με μεγάλο κήπο για να μπορούν να παίζουν τα τέσσερα παιδιά της. Μάλιστα, έχει βάλει κούνιες, τσουλήθρες και διάφορα παιχνίδια, μετατρέποντας τον κήπο σε παιδική χαρά! Η Ελένη ανεβάζει πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της δείχνοντας μας περισσότερους χώρους του σπιτιού της, κάτι που παλαιότερα δεν έκανε. Πρόσφατα, είδαμε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο της! 

Exit mobile version