Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Προτιμά Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προτιμά Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα σενάρια για τους παίκτες που έχουν στο στόχαστρο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός «πονάει» στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού η επιλογή του Ρούμπεν Βινάγκρε δεν «βγήκε» στους «ερυθρόλευκους». Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε ήδη την ενίσχυση της ομάδας του Πειραιά στα αριστερά. Είναι αλήθεια πως ούτε ο Βινάγκρε αλλά ούτε και ο Χολέμπας κάλυψαν επάξια το κενό που άφησε πίσω του Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους πέρσι στον Ολυμπιακό.

Έτσι τα σενάρια για τους παίκτες που έχουν στο στόχαστρο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει και μένει να δούμε ποια απόφαση θα πάρει ο προπονήτης Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο το πρόσωπο που εμφάνισε στην Ευρώπη δεν ήταν καλό με τις ενισχύσεις, αν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, να είναι απαραίτητες.

Λύση από το πορτογαλικό πρωτάθλημα φέρεται να προτιμά για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτή δεν είναι άλλη από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.
Ο Μολδαβός μπακ που τα δικαιώματα του ανήκουν 50-50 στις Πόρτο και Πάσος Φερέιρα βρίσκεται εδώ και καιρό στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.

Η μεταγραφή του 23χρονου διεθνή δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως οι δύο παραπάνω ομάδες που έχουν τα δικαιώματά του ζητούν συνολικά πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Εκτός από τον Ρέαμπτσιουκ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σταντ μπάι τον Φρέντερικ Μπιόρκαν, ενώ βρίσκονται σε επαφές και με άλλους πλάγιους αμυντικούς, όπως τους Νταλμπέρτ, Σιλά και Κόναν.

ελλάδα - μολδαβία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις