Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Λιγκ Καπ: Ολοκληρώνεται η 4άδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Ολοκληρώνεται η 4άδα

Αγγλία - Λιγκ Καπ: Η Εβερτον φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Στόουκ υποδέχεται τη Τότεναμ στους τελευταίους προημιτελικούς

ΑγγλίαΛιγκ Καπ: Κλείνουν τα εισιτήρια των ημιτελικών του Λιγκ Καπ! Η Έβερτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ». Τα «ζαχαρωτά» έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Άρσεναλ. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και ξεπέρασαν το εμπόδιο των «κανονιέρηδων». Βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να «χτυπήσουν» οποιοδήποτε αντίπαλο. Απόψε θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση. Δεν υπολογίζονται οι Ροντρίγκες, Ντελφ, Αλαν, Γκμπαμέν και Ντιν.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από τη ευρεία νίκη με 6-2 κόντρα στην Λιντς. Εκπληκτική εμφάνιση με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από τους «κόκκινους διάβολους». Διανύουν μία καλή περίοδο και απόψε θα επιδιώξουν να κάνουν μια ανάλογη εμφάνιση και να συνεχίσουν τις νίκες. Λογικά θα κάνουν ροτέισον για να ξεκουραστούν οι αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Δεν υπολογίζονται οι ΜακΤόμινεϊ και Σο.

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Στόουκ και Τότεναμ

Στο Στόουκ η τοπική Σίτι αντιμετωπίζει την Τότεναμ. Οι «πότερς» έρχονται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπλάκμπερν. Βρήκαν το γκολ και στην συνέχεια αμύνθηκαν υποδειγματικά. Έχουν μια εξαιρετική αμυντική λειτουργία, ωστόσο στον επιθετικό τομέα χρειάζονται βελτίωση. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να πάρουν την πρόκριση. Δεν υπολογίζονται οι Μπούρσικ, Ντέιβις, Γκαν, Μάενπαα, Μπρουμ, Μίκελ, Κλούκας, Γκρέγκορι, Κάμπελ και Άλεν.

Από την άλλη, η Τότεναμ έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στην Λέστερ. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να περιορίσει τις «αλεπούσες». Απόψε, θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Δεν υπολογίζεται ο Τανγκάνγκα και θα γίνει εκτεταμένο ροτέισον.

Δείτε ακόμη:

Προτιμά Ρέαμπτσιουκ ο Μαρτίνς
Προβληματισμός από τα ευρήματα της νεκροψίας Μαραντόνα
Κραυγή αγωνίας για το βόλεϊ από Καραμπέτσο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις