Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βασιλική οικογένεια βιβλίο: Οι στιλιστικές επιλογές στο επίκεντρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασιλική οικογένεια βιβλίο: Οι στιλιστικές επιλογές στο επίκεντρο

Βασιλική οικογένεια βιβλίο: Ελίζαμπεθ Χολμς, η οποία πραγματοποίησε λεπτομερή έρευνα για το βιβλίο της, δηλώνει ότι έχει εμμονή με τους βασιλείς

Βασιλική οικογένεια βιβλίο: Η μόδα και συγκεκριμένα η… βασιλική μόδα βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου βιβλίου της δημοσιογράφου Ελίζαμπεθ Χολμς. Ο τίτλος του βιβλίου είναι«HRH: So Many Thoughts On Royal Style» και αφορά στις στιλιστικές επιλογές τεσσάρων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε τέσσερις ενότητες και αφορά στη βασίλισσα Ελισάβετ Β‘,  στη Νταϊάνα την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στην Κάθριν, δούκισσα του Κέιμπριτζ και στην Μέγκαν, δούκισσα του Σάσσεξ. Η Ελίζαμπεθ Χολμς, η οποία πραγματοποίησε λεπτομερή έρευνα για το βιβλίο της, δηλώνει ότι έχει εμμονή με τους βασιλείς και όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο, φόρεσε καπέλο για να παρακολουθήσει τη γαμήλια τελετή των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μάρκλ από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια.

Η συγγραφέας, βετεράνος ρεπόρτερ μόδας που πέρασε πάνω από μια δεκαετία στη Wall Street Journal, καλύπτοντας όχι μόνο τη μόδα, αλλά και το branding, αποκωδικοποιεί το βασιλικό στιλ και γράφει: «Όσο περισσότερο παρακολουθούσα τις εμφανίσεις των γυναικών, τόσο περισσότερο έβλεπα κάτω από το γυαλιστερό επίχρισμα. Τα ρούχα έστελναν ένα μήνυμα που ήμουν σε θέση να αναλύσω μετά από ρεπορτάζ χρόνων σε αυτόν τον χώρο». Το βιβλίο γεννήθηκε από τις αναρτήσεις της Ελίζαμπεθ Χολμς στο Instagram με μίνι-αναλύσεις των βασιλικών συνόλων με κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων καπέλου, τσάντας ή υποδημάτων.

βιβλίο με κορδέλα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις