Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γράμμα Κεραμέως: Ανοιχτά σχολεία ζητά η μικρή Βαλεντίνη από τον Άγιο Βασίλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράμμα Κεραμέως: Ανοιχτά σχολεία ζητά η μικρή Βαλεντίνη από τον Άγιο Βασίλη

Γράμμα Κεραμέως: Η μαθήτρια, που συγκίνησε την κ. Κεραμέως, το μόνο που ζητά τις φετινές γιορτές από τον Άγιο Βασίλη είναι να ανοίξουν τα σχολεία.

Γράμμα Κεραμέως: Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το γράμμα της μικρής Βαλεντίνης. Η μαθήτρια, που συγκίνησε την κ. Κεραμέως, το μόνο που ζητά τις φετινές γιορτές από τον Άγιο Βασίλη είναι να ανοίξουν τα σχολεία. «Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα να σου ζητήσω ένα μόνο δώρο: Να ανοίξουν τα σχολεία», έγραψε η Βαλεντίνη, με την υπουργό να αναρτά το γράμμα και να γράφει στη λεζάντα:

«Δείτε αυτήν την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Βαλεντίνης από Δημοτικό Σχολείο στον Άλιμο! Βαλεντίνη, σε διαβεβαιώνω ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να ανοίξουμε τα σχολεία μας το γρηγορότερο! Καλές γιορτές με υγεία!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niki K. Kerameus (@nkerameus)

Το γράμμα στον πρωθυπουργό

Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα μια μαθήτρια δημοτικού σχολείου έστειλε γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την καραντίνα. Η μαθήτρια, όπως γράφει το cretalive, μένει στο Ηράκλειο της Κρήτης, πηγαίνει στην πέμπτη δημοτικού και ζητά το αυτονόητο. Να ανοίξει δηλαδή το σχολείο της και να δει από κοντά τους δασκάλους της, τους συμμαθητές της. Η μικρή Αλεξάνδρα, θέλει τόσο πολύ να έρθει η ώρα που θα επιστρέψει στο σχολείο της, που απαιτεί από τον πρωθυπουργό, όχι απλά μια απάντηση, αλλά μία… καταφατική απάντηση!

Το γράμμα της μαθήτριας στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε και την ταραχή της οικονομίας, που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας… ΜΑ δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα! Και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Και αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία! Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει ΔΕΝ θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία.

Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντησή σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία!».

γράμμα μαθήτριας σε Μητσοτάκη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις