Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και αισθήματα: Πώς «τσιμπάει» το καθένα
PLUS

Ζώδια και αισθήματα: Πώς «τσιμπάει» το καθένα

Ζώδια και αισθήματα: Διάβασε πως τσιμπάει αισθηματικά το κάθε ζώδιo.

Ζώδια και αισθήματα: Kάθε ζώδιο λειτουργεί διαφοετικά στα ερωτικά θέματα, χωρίς να μπορείς να προβλέψεις τις αντιδράσεις ειδικά όταν προσπαθείς να κατακτήσεις κάποιο. Διάβασε πως τσιμπάει αισθηματικά το κάθε ζώδιo.

Κριός

Ο Κριός είναι ντόμπρος τύπος, εκφράζει πάντα τις σκέψεις του, κάνει αυτό που θέλει και σ’ όποιον αρέσει. Τα κόλπα και οι μπλόφες δεν τον αγγίζουν. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά, ναι, θα σε κυνηγήσει όταν εξαφανιστείς, ναι, θα κολλήσει αν το παίξεις αδιάφορη και κουλ, θα τσιμπήσει και θα τρέξει. Κόλπα από τη δική του πλευρά θα κάνει όταν σε θεωρήσει δεδομένη. Αν δεν σε ψάξει, έχασες!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος τσιμπάει με την αδιαφορία. Και αρχίζει : που είσαι, γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο, γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα; Του εξάπτεις το ενδιαφέρον και φυσικά απολαμβάνει την επανεμφάνισή σου. Τον πιάνουν όμως τόσες γκρίνιες και ανασφάλειες που στο τέλος αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο να το κάνεις. Σίγουρα θα το κρατήσει μανιάτικο και θα το κάνει και εκείνος σε ανύποπτο χρόνο, έτσι για να δεις τι ωραία που ήταν… Αυτός ο άντρας μπορεί να τρέξει να σε βρει και να σου εκφράσει συναισθήματα, όμως, θα έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του, θα σε κουράσει πολύ με τα ξεσπάσματά του. Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει, κανάκεψέ τον και ανέβασε την αυτοπεποίθησή του.

ζευγάρι κάνει ποδήλατο και πιάνονται από το χέρι

Λέων

Ο Λέων είναι εγωιστής και δεν αγαπά την αδιαφορία. Αν εξαφανιστείς, θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα. Δεν γουστάρει την απόρριψη και θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω. Σε περίπτωση που σε κυνηγήσει, θα είναι για να ικανοποιήσει το εγώ του και να επιβεβαιωθεί. Δεν τίθεται θέμα κολλήματος, θα το κάνει γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν του δίνεις σημασία. Αν βέβαια δεν το ενδιαφέρεις, δεν θα καταλάβει καν ότι εξαφανίστηκες και όταν κάποια στιγμή εμφανιστείς, θα ρωτήσει από ανθρώπινο ενδιαφέρον τι σου συνέβη.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει να έχεις τα μάτια σου κολλημένα πάνω του και σίγουρα θα σε κυνηγήσει αν εξαφανιστείς ή αδιαφορήσεις. Θα παθιαστεί, θα ζηλέψει αλλά θα ενοχληθεί κιόλας, μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη του και αυτό θα είναι καταστροφικό για τη σχέση σας. Αν μάλιστα καταλάβει ότι το κάνεις για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, θα κάνει κι αυτός το ίδιο, για να σου τη σπάσει. Μπορεί λοιπόν όλο αυτό το παιχνίδι να τον εξιτάρει, απαιτεί όμως να είσαι δυνατός παίχτης και να έχεις στρατηγική. Είναι μυστικοπαθής και περίεργος και θα σε κάνει με τον τρόπο του να φτάσεις στο σημείο να απολογηθείς.

Ζευγάρι αγκαλιά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις