Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εμβόλιο κορονοϊού Μπάιντεν: O νέος πρόεδρος των ΗΠΑ εμβολιάστηκε on camera
ΚΟΣΜΟΣ

Εμβόλιο κορονοϊού Μπάιντεν: O νέος πρόεδρος των ΗΠΑ εμβολιάστηκε on camera

Εμβόλιο κορονοϊού Μπάιντεν: Ο Μπάιντεν προέτρεψε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν λέγοντας ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Εμβόλιο κορονοϊού Μπάιντεν: Την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer/Biontech κατά του κορονοϊού έλαβε ο Τζο Μπάιντεν. Ο Δημοκρατικός εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ εμβολιάστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες σε νοσοκομείο στο Νιούαρκ της πολιτείας Ντελαγουέρ. Ο Μπάιντεν προέτρεψε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν λέγοντας ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Παράλληλα, απέδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την έναρξη των εμβολιασμών. Νωρίτερα εμβολιάστηκε και η σύζυγός του Τζιλ Μπάιντεν, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο το νεοεκλεγέντα προέδρου Τζεν Ψάκι, την προσεχή εβδομάδα θα εμβολιαστούν η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις και ο σύζυγός της.

Το βίντεο με τον εμβολιασμό του Τζο Μπάιντεν

Εμβολιάστηκε και ο Νετανιάχου

Ξεκίνησε η εκστρατεία μαζικών εμβολιασμών στο Ισραήλ με τον πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου να λαμβάνει από τους πρώτουςτο εμβόλιο των Pfizer/ BioNTech. Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι θέλει να δώσει το παράδειγμα στον πληθυσμό του Ισραήλ (9 εκατομμύρια κάτοικοι) όπου έχουν καταγραφεί 370.000 κρούσματα και 3.057 θάνατοι από την Covid-19. Να υπενθυμίσουμε ότι το Ισραήλ έχει παραγγείλει συνολικά 14 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων των Pfizer-BioNTech και Moderna.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού Νετανιάχου:

Δείτε ακόμα:
Σε «ζωντανή» μετάδοση εμβολιάστηκε το ζεύγος Πενς (vid)
Μπολσονάρο για εμβόλιο: «Εάν μετατραπείτε σε αλιγάτορα, είναι δικό σας πρόβλημα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις