Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Μητέρα και κόρη «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Μητέρα και κόρη «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Μια τραγική είδηση ήρθε από το Βόλο.

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Μια τραγική είδηση ήρθε από το νοκομείο Βόλου. Μία εβδομηντάχρονη γυναίκα κατέληξε το πρωί της Δευτέρας στο ”Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν. Το απόγευμα της ίδιας μέρες απεβίωσε και η 51 ετών κόρη της, η οποία νοσηλεύονταν επίσης εδώ και μέρες για τον ίδιο λόγο. Η τραγωδία αυτή έχει προκαλέσει θλίψη σε γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό, που βρίσκονταν κοντά στις δύο γυναίκες, καθ’ όλη την παραμονή τους στο Νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης, χθες το βράδυ απεβίωσαν δύο άνδρες ηλικίας 58 και 86 ετών. Σήμερα, στην ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύονται 6 ασθενείς και στους θαλάμους αρνητικής πίεσης τέσσερις. Στις δυο κλινικές covid νοσηλεύονται συνολικά 30 ασθενείς. Επίσης, στην Παιδιατρική κλινική νοσηλεύονται δυο παιδιά 14 μηνών και 13 ετών, που είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Μαζί βρίσκονται οι μητέρες τους οι οποίες έχουν υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Δυσάρεστες ειδήσεις έρχονται από το ”Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο του Βόλου το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι στο ”Αχιλλοπούλειο” έχασε τη μάχη πριν λίγες μέρες μία 34χρονη, η οποία που είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Η άτυχη κοπέλα έδωσε πολυήμερο αγώνα, καθώς ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid-19 τις προηγούμενες εννέα ημέρες, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε αργά χθες τη νύχτα. Συνολικά, από τότε που ξέσπασε το δεύτερο κύμα της πανδημίας μέχρι σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου έχουν πεθάνει πάνω από 90 άτομα.

Γιατροί με στολές προστασίας από τον κορονοϊό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις