Δημήτρης Βαγενάς έλεγχος: Χαμός με βουλευτή του Βελόπουλου και αστυνομικούς

ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Βαγενάς έλεγχος: Χαμός με βουλευτή του Βελόπουλου και αστυνομικούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δημήτρης Βαγενάς έλεγχος: Αστυνομικοί καταγγέλλουν βουλευτή του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου για απρεπή, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά

22.12.2020 | 18:11

Δημήτρης Βαγενάς έλεγχος: Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία αστυνομικών για απρεπή συμπεριφορά του βουλευτή του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, Δημήτρη Βαγενά σε έλεγχο που του έγινε στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Mega”, το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή καθώς το σωματείο των ειδικών φρουρών έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, στην οποία κάνει λόγο για απρεπή, προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του βουλευτή εις βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Ειδικότερα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη στις 17 Δεκεμβρίου. Ο Δημήτρης Βαγενάς βγήκε με το όχημά του από βενζινάδικο της περιοχής και κινήθηκε ανάποδα σε μονόδρομο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους στην περιοχή διαπίστωσαν την παραβατική συμπεριφορά του οδηγού από τον οποίο ζήτησαν να σταματήσει. Αγνοώντας τα σήματα των αστυνομικών, ο οδηγός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την καταγγελία πως “δεν είναι η δουλειά σας αυτή, δεν είναι στα καθήκοντα σας. Εγώ είμαι βουλευτής”. Οι άντρες της ΕΛΑΣ, συγκράτησαν το αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και όπως διαπίστωσαν αργότερα ανήκει σε εταιρεία που νοικιάζει αυτοκίνητα στους βουλευτές και πως το συγκεκριμένο ανήκει στον Δημήτρη Βαγενά που νωρίτερα είχε σημειώσει τη σχετική παράβαση. “Επαναφέρουν στη χώρα και στην αστυνομία το ‘ξέρεις ποιος είμαι εγώ’, κουνώντας το δάκτυλο, αρνούμενοι να εφαρμόσουν τους νόμους”, αναφέρει για το περιστατικό ο πρόεδρος του σωματείου των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας.

Δείτε τι καταγγέλλουν οι αστυνομικοί για το περιστατικό.
Exit mobile version