Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Την διέσυρε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Την διέσυρε!

Serie A - αγωνιστικό: Βαρύτερη ήττα της δεκαετίας εντός έδρας για τη Γιουβέντους, 0-3 από τη Φιορεντίνα - Η Κροτόνε 2-1 την Πάρμα

Serie A – αγωνιστικό: Άλωσε το Τορίνο η Φιορεντίνα! Οι «βιόλα» νίκησαν 3-0 την Γιουβέντους στην έδρα της, στην πι βαριά ήττα πρωταθλήματος εντός έδρας για 10 χρόνια! Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν το σκορ με το καλησπέρα σας. Στο 3’ ο Βλάχοβιτς έκανε το 0-1. Η Γιουβέντους ανέβασε την ένταση της προσπάθησε να αντιδράσει. Ισορρόπησε την εικόνα του παιχνιδιού, ωστόσο το έργο της έγινε πιο δύσκολο καθώς στο 18’ αποβλήθηκε ο Κουαδράδο. Δεν απείλησε στην συνέχεια και η Φιορεντίνα διατήρησε το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι παρέμεινε ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να παίρνουν ρίσκα και να προσπαθούν να απειλήσουν. Έκαναν φάσεις, όμως δεν τις αξιοποιήσαν. Οι «βιόλα» κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους χάρη στο αυτογκόλ του Σάντρο στο 76’. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Κάσερες έγραψε το 0-3 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Έτσι, η Φιορεντίνα πήρε το τρίποντο και σταμάτησε το  αήττητο σερί των «μπιανκονέρι».

Serie A – αγωνιστικό: Τρίποντο Καλαβρέζικο

Έβγαλε αντίδραση και η Κροτόνε. Οι Καλαβρέζοι επικράτησαν 2-1 της Πάρμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους και έκαναν αρκετές φάσεις. Έτσι, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 24’ ο Μεσίας έκανε το 1-0. Η Πάρμα δεν μπορούσε να αντιδράσει και αρκέστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Ενώ, οι Καλαβρέζοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Στο 44’ ο Μεσίας με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-0. Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν την Κροτόνε. Γύρισαν ωραία την μπάλα και προσπάθησαν να χτυπήσουν σε κενούς χώρους. Στο 57’ ο Κούτσκα έκανε το 2-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο με τις δύο ομάδες να παίζουν άκρως επιθετικά. Η Κροτόνε διατήρησε το προβάδισμα και πήρε μια σημαντική νίκη.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις