Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Λιγκ Καπ: Με φόντο την 4άδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Με φόντο την 4άδα

Αγγλία - Λιγκ Καπ: Η Αρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά - Μπρέντφορντ και Νιούκαστλ στο άλλο παιχνίδι της ημέρας

ΑγγλίαΛιγκ Καπ: Με τους δύο εκ των τεσσάρων αγώνων ανοίγει η αυλαία των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κανονιέρηδες» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Έβερτον. Έκαναν μία πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Βρίσκονται σε κακή κατάσταση, μένοντας 7 αγώνες μακριά από τη νίκη. Απόψε, θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Ομπαμεγιάνγκ, Τσάκα και Παρτέι.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας της Σαουθάμπτον. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο πήρε μία επαγγελματική νίκη. Είναι αήττητοι εδώ και 8 παιχνίδια και απόψε θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τους ημιτελικούς. Δεν υπολογίζονται οι Λαπόρτ, Γκαρθία και Ζεσούς.

Αγγλία – Λιγκ Καπ: Μπρέντφορντ και Νιούκαστλ

Στο «Κοινοτικό Στάδιο του Μπρέντφορντ» η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ. Οι «μέλισσες» έρχονται από την νίκη με 3-1 κόντρα στην Ρέντινγκ. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν το τρίποντο. Βρίσκονται κοντά στις θέσεις, που οδηγούν στην άνοδο, ενώ φτάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ. Θα επιδιώξουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Γιάνσον και Μπάπτιστ.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Φούλαμ. Μέτρια εμφάνιση με αρκετά λάθη. Χρειάζεται βελτίωση στην εικόνα της και πρέπει να βρει σταθερότητα. Απόψε, θα επιδιώξει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Δεν υπολογίζονται οι Ντουμπράβκα, Σερ, Φερνάντες, Μανκίγιο, Λασκέλς και Σεντ-Μάξιμιν.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις