Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / AEK – προπονητικό: Τέλος ο Καρέρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK – προπονητικό: Τέλος ο Καρέρα!

AEK - προπονητικό: Αναμενόμενη απομάκρυνση του Ιταλού μετά τη νέα γκέλα της Ενωσης - Προ των πυλών ο Μανόλο Χιμένεθ

AEKπροπονητικό: Την πόρτα της εξόδου είδε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ.  Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Ιταλό τεχνικό, στέλνοντας παράλληλα και τις ευχές τους στον Καρέρα. Έτσι, το χθεσινό παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Βόλο ήταν και τον τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας. Ο Μάσιμο Καρέρα είχε επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την λύση της συνεργασίας τους. Ενώ, η ρήτρα του Ιταλού προπονητή δεν αποτέλεσε πρόβλημα για την αποχώρηση του.

Στην Ενωση φαίνεται πως ήδη έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Ιταλού και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση προς το παρόν να φαίνεται δεδομένη η νέα τάξη πραγμάτων. Και όχι μόνο για λόγους συμβολαίου του αποχωρήσαντα Καρέρα. Πάντως όλα δείχνουν πως η υπάρχουσα συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ μένει μόνο το τυπικό για να ανακοινωθεί. Θα έχει χρονική διάρκεια 1,5 ετους, αλλά με οψιόν λυσης το καλοκαίρι αν συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι.

AEK – προπονητικό: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη”…

…”Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League. H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Μάσιμο Καρέρα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας”.

Δείτε ακόμη:

Ολομέτωπη επίθεση σε ΕΠΟ με εξώδικο ο Ολυμπιακός
Γκέλαρε και γλίτωσε και τα χειρότερα, η ΑΕΚ 2-2 με το Βόλο
Η Τσέλσι 3-0 τη Γουέστ Χαμ, η Μπέρνλι 2-1 την Γουλβς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις