Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαρμπή – Βανδή: Η εκδοχή του Διονύση Σχοινά για το «άγνωστο μαλλιοτράβηγμα»
LIFESTYLE

Γαρμπή – Βανδή: Η εκδοχή του Διονύση Σχοινά για το «άγνωστο μαλλιοτράβηγμα»

Γαρμπή - Βανδή: Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στην σκηνή του J2US και τραγούδησε μαζί με την Δέσποινα Βανδή.

Γαρμπή – Βανδή: Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στην σκηνή του J2US και τραγούδησε μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο η Δέσποινα Βανδή με αρκετή δόση χιούμορ «αποκάλυψε» μια σκηνή που είχε ζήσει πριν πολλά χρόνια με την Καίτη Γαρμπή, όταν της έκαναν φωνητικά μαζί με τον Διονύση Σχοινά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα πω μια ιστορία ακούστε. Το 1993 η αγαπημένη μας Καίτη είναι στο Ποσειδώνιο και βουλιάζει η Ελλάδα. Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγαμε που είναι. Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση; Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά».

Η εκδοχή του Διονύση Σχοινά

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε με χιούμορ στο άγνωστο περιστατικό που περιέγραψε η Δέσποινα Βανδή δίνοντας τη δική του εκδοχή. «Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη» περιέγραψε η Δέσποινα Βανδή στο σαββατιάτικο live του σόου. «Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση (Σχοινά). Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα, ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;”».

Ο ίδιος γελώντας σχολίασε σήμερα: «Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δεν τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη κουίντα και με φίλαγε πάντα. Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και τον χαβαλέ, παρά στη ζήλεια» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις