Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιατρός αυτοκτόνησε: Τραγωδία στο Βόλο
ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός αυτοκτόνησε: Τραγωδία στο Βόλο

Γιατρός αυτοκτόνησε: Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας γιατρός νευροχειρουργός στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Γιατρός αυτοκτόνησε: Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας γιατρός νευροχειρουργός στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου. Από τον πέμπτο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου, έπεσε γιατρός που ήταν νοσηλευόμενος στο «Αχιλλοπούλειο» και οποίος είχε κάνει άλλη μία απόπειρα αυτοκτονίας, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο άτυχος γιατρός φέρεται να πήρε την απόφαση λίγη ώρα νωρίτερα καθώς έφυγε απ΄το δωμάτιό του και έπεσε από τον πέμπτο όροφο, στο σημείο όπου τελειώνει το κτίριο των επειγόντων προς το παρκινγκ αυτοκινήτων, από το πίσω μέρος του κτιρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε πάρει χάπια σε ερημική περιοχή για να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά τελικά κάλεσε το ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε και σώθηκε.

34χρονη πέθανε από κορονοϊό

Ένα ακόμα τραγικό γεγονός, συνέβη σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο. Μια 34χονη έχασε τη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό για να κρατηθεί στη ζωή. Η άτυχη κοπέλα έδωσε πολυήμερο αγώνα, καθώς ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid-19 τις προηγούμενες εννέα ημέρες, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε αργά χθες τη νύχτα.

Το τελευταίο 24ωρο άλλοι δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορονοϊό στις κλινικές του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, κατέληξαν. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 77 και 83 χρόνων. Συνολικά, από τότε που ξέσπασε το δεύτερο κύμα της πανδημίας μέχρι σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου έχουν πεθάνει 96 άτομα.

Γιατροί σε νοσοκομείο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις