ΑΕΚ: Ούτε για πλάκα ο Βλάνταν Ίβιτς!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Ούτε για πλάκα ο Βλάνταν Ίβιτς!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Βλάνταν Ίβιτς ΑΕΚ: Καμία περίπτωση συνεργασίας του Βλάνταν Ίβιτς με την ΑΕΚ δεν υπάρχει

21.12.2020 | 20:31

Βλάνταν Ίβιτς ΑΕΚ: Καμία περίπτωση συνεργασίας του Βλάνταν Ίβιτς με την ΑΕΚ δεν υπάρχει, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην Ένωση, διαψεύδοντας τη φημολογία που αναπτύχθηκε και σύνδεσε την Ένωση με τον πρώην τεχνικό της Γουότφορντ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο αδελφός του, Ίλια, παρά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Βλάνταν.

Στα σενάρια που συνέδεσαν την ΑΕΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ο Σέρβος τεχνικός στην «Ένωση», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πιθανότερο είναι να φύγει ο Ίλια, παρά να έρθει ο Βλάνταν».

Παρελθόν από τον πάγκο της Γουότφορντ αποτελεί από το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου ο Βλάνταν Ίβιτς. Λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Χάντερσφιλντ (2-0), ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, τέσσερις μόλις μήνες μετά την πρόσληψή του. Ο Βλάνταν Ίβιτς μετακόμισε στην Αγγλία το καλοκαίρι, έχοντας κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα στο Ισραήλ με τη Μακάμπι, θέλοντας να κάνει το άλμα στην καριέρα του. Στόχος; Να επαναφέρει τη Γουότφορντ στην Premier League, μετά τον περσινό υποβιβασμό.

Η εκκίνηση ήταν καλή, στα τελευταία παιχνίδια όμως, τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, η απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έφτασε στο -9 και κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση για “διαζύγιο” από τη διοίκηση της Γουότφορντ, προς επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της Telegraph. Μετά από είκοσι αγώνες στην Championship, η Γουότφορντ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες, ούσα στο -9 από την κορυφή -εκεί βρίσκεται η Νόριτς με 43 πόντους.

Exit mobile version