Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλεϊ – Γυναίκες: Προς ακυρωση η χρονιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ – Γυναίκες: Προς ακυρωση η χρονιά!

Βόλεϊ - Γυναίκες: Όπως όλα δείχνουν πάει στα άκρα η αναβλητικότητα και η έλλειψη συνεννόησης με τις αρχές και οδηγείται πια στο γκρεμό η σεζόν

ΒόλεϊΓυναίκες: Όπως όλα δείχνουν, η Βόλεϊ Λιγκ γυναικών δεν θα διεξαχθεί την φετινή σεζόν, αφού η πλειοψηφία των ομάδων δεν θέλει την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τις συνθήκες που επικρατούν. Η επιστροφή των ομάδων του Βόλεϊ Λιγκ ανδρών στις προπονήσεις είχε αφήσει ελπίδες και για τις ομάδες των γυναικών. Θυμίζουμε, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, σε επιστολή του στους αρμοδίους φορείς είχε εγγυηθεί τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, όμως δεν υπάρχει ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, οι ομάδες της λίγκας είχαν στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, θέλοντας να δημιουργηθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Ενώ, είχαν θέσει και ως προθεσμία τις 15 Δεκεμβρίου. Απάντηση δεν έχει ληφθεί ακόμα, κάτι που έχει προκαλέσει αβεβαιότητα στους συλλόγους και τις αθλήτριες.

Βόλεϊ – Γυναίκες: Οι ομάδες θέλουν ακύρωση

Στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων ανακοινώθηκε από την πλειονότητα ότι επιθυμούν την οριστική διακοπή της σεζόν. Με τους Παναθηναϊκό, Μαρκόπουλο και Αμαζόνες να θέλουν να υπάρξει παράταση πριν ληφθεί κάποια απόφαση. Παράλληλα, αυτό που αναφέρεται, είναι ότι αρκετές ομάδες έχουν δώσει το ελεύθερο σε όποιες αθλήτριες θέλουν να αποχωρήσουν. Ενώ, έχουν ήδη υπάρξει απώλειες σε μερικούς συλλόγους. Έτσι, σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί να αρχίσει η σεζόν, τότε αρκετές ομάδες θα έχουν “λειψά” ρόστερ, σε μία χρονιά που το πρωτάθλημα θα πρέπει να αλλάξει τρόπο διεξαγωγής, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί έως τις 17 Απριλίου.

Δείτε ακόμη:

Νίκες για Ρεάλ και Γρανάδα, 3-1 στην Εϊμπάρ και 2-0 την Μπέτις αντίστοιχα
Λάτσιο και Μίλαν χαμογέλασαν, σαρωτική και η Αταλάντα!
Πολυβόλο η Γιουνάιτεντ, διπλό χρυσάφι η Λέστερ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις