Τζορτζ Κλούνεϊ παιδιά: Το έξυπνο κόλπο για να «ηρεμεί» τα δίδυμα

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ παιδιά: Το έξυπνο κόλπο για να «ηρεμεί» τα δίδυμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Τζορτζ Κλούνεϊ παιδιά: Πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας για το κούρεμά του.

20.12.2020 | 13:03

Τζορτζ Κλούνεϊ παιδιά: Πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας για το κούρεμά του. Όπως αποκάλυψε κόβει τα μαλλιά του με την συσκευή Flowbee της δεκαετίας του 1980 εδώ και «25 χρόνια». Αυτή τη φορά όμως στο επίκεντρο βρέθηκαν τα παιδιά του. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο The Late Show with Stephen Colbert, ο 59χρονος σταρ αποκάλυψε ότι έχει βρει ένα έξυπνο κόλπο ώστε τα δίδυμα να έχουν καλή συμπεριφορά, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των γιορτών.

«Στην ηλικία των 3 ετών, απλά προσπαθείς να κρατήσεις τα παιδιά σου υπό έλεγχο γενικότερα, οπότε επινόησα έναν τρόπο για να έχουν καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όταν κοιμούνται το πρωί -κοιμούνται στο ίδιο υπνοδωμάτιο- και ξεκινούν να κάνουν θορύβους και τα ακούω να μαλώνουν, στέκομαι έξω από την πόρτα και λέω “Γεια σου άγιε Βασίλη” και μετά ακούνε τον άγιο Βασίλη να λέει “Ho ho ho!”. Συνεχίζω, “Τι κάνεις εδώ άγιε Βασίλη;” και αυτός απαντάει, “Απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι τα δίδυμα είναι καλά παιδιά”. Και μετά τα ακούς να λένε “Είμαστε άγιε Βασίλη, είμαστε!”. Ύστερα ο άγιος Βασίλης φεύγει και αυτά βγαίνουν έξω και έχουν απίστευτα καλή συμπεριφορά. Ανησυχώ βέβαια για το πασχαλινό λαγουδάκι γιατί δεν είμαι πολύ σίγουρος πως ακριβώς ακούγεται η φωνή του (για να τη μιμηθώ)», αστειεύθηκε ο Κλούνεϊ.

Exit mobile version