Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαζωνάκης Μέγκα: Εντυπωσίασε ο τραγουδιστής σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαζωνάκης Μέγκα: Εντυπωσίασε ο τραγουδιστής σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά

Μαζωνάκης Μέγκα: Ο ένας και μοναδικός, Γιώργος Μαζωνάκης, εντυπωσίασε χθες στο φινάλε της εκπομπής ''Σπίτι με το Μέγκα''.

Μαζωνάκης Μέγκα: Ο ένας και μοναδικός, Γιώργος Μαζωνάκης, εντυπωσίασε χθες στο φινάλε της εκπομπής ”Σπίτι με το Μέγκα”. Ο τραγουδιστής με την ιδιαίτερη χροιά και το ανατρεπτικό στυλ, μας κράτησε παρέα, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του και θυμίζοντάς μας λίγο την εποχή προ κορονοϊού. Ήταν σαν μπουζούκια με διαφημίσεις αλλά αφού ο ιός δεν μας επιτρέπει να διασκεδάσουμε, θα αφήσουμε τα παράπονα.

Ο Μαζωνάκης μας συστήθηκε στα πρώτα λεπτά με το τραγούδι ”Με λένε Γιώργο” δίνοντας το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει. Ο διάσημος τραγουδιστής ξεδίπλωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, στα 30 χρόνια της καριέρας του, χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε ένα ακόμα σπουδαίο τραγούδι του ερμηνευτή από το μακρινό 1994. Το «Ανήκω σε μένα» γράφτηκε από τον Νίκο Τερζή και τον Πάνο Φαλάρα και συμπεριλήφθηκε στον δίσκο «Με τα μάτια να το λες» που έκανε μεγάλη επιτυχία.  Η εξαιρετική βραδιά συνεχίστηκε με το θρυλικό «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» το οποίος είχε τραγουδήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης με τους Goin’ Trough και υμνούσε την περιοχή όπου μεγάλωσε, τον Πειραιά.

Guest εμφάνιση από τον Μιχάλη Stavento

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κρητικό στοιχείο καθώς ο ερμηνευτής τιμά με κάθε ευκαιρία τον τόπο καταγωγής του. Περήφανος κρητικός όπως είναι κάλεσε στη σκηνή χορευτές οι οποίοι τον συνόδεψαν σε ένα πολύ όμορφο πεντοζάλι. Ακόμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχτηκε τον Μιχάλη Stavento και μαζί εξήγησαν τι σημαίνει «αγαπώ».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον τελευταίο του δίσκο που όπως είπε ήθελε κάθε κομμάτι να είναι ξεχωριστό. Ερμήνευσε μάλιστα τα περισσότερα από αυτά. Ωστόσο το φινάλε έμελλε να είναι συγκινητικό. Με ένα ζεϊμπέκικο που επανέφερε το είδος στα ελληνικά ραδιόφωνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεισε μια ακόμα μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA». Το «Ώρες μικρές» από το άλμπουμ «Αγαπώ σημαίνει» του 2019 ήταν το φινάλε που άρμοζε στη μουσική βραδιά.

Μία κατάθεση ψυχής στο grand finale για το 2020 του «Σπίτι με το MEGA» με τον μαγικό Γιώργο Μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

«Ευχαριστώ το μεγάλο κανάλι για τη φιλοξενία και τη συνεργασία, και την τιμητική πρόσκληση στο grand finale για το 2020 της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA». Μια εκπομπή που αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό και σεβασμό τη μουσική, τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες. Νιώθω την ανάγκη να πω, και θέλω να ακουστεί, ότι ο πολιτισμός περνάει δύσκολα, όπως περνάνε δύσκολα κα πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας. Ας είμαστε κοντά, όσο μπορεί ο καθένας, στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους μας!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις