Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παναγιώτης Νικόλ σχέση: Η σπόντα της Βίβιαν
LIFESTYLE

Παναγιώτης Νικόλ σχέση: Η σπόντα της Βίβιαν

Παναγιώτης Νικόλ σχέση: Την Παρασκευή ο Έλληνας Bachelor βρήκε το άλλο του μισό.

Παναγιώτης Νικόλ σχέση: Την Παρασκευή ο Έλληνας Bachelor βρήκε το άλλο του μισό. Μετά από ατελείωτα ραντεβού, κόντρες, φωνές, κλάμματα, πάθος και πολύ έρωτα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε αυτή που θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Και αυτή ήταν η Νικόλ Τσομπανίδου. Η μεγάλη αντίπαλός της ήταν η Βίβιαν. Η παίκτρια μπορεί να έφθασε μια ανάσα από το να την επιλέξει ο Παναγιώτης δεν κατάφερε όμως να κερδίσει την καρδιά του.

Η μεγάλη χαμένη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έριξε τη δική της «σπόντα» για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία, πάνω στην οποία έγραψε: «Θαυμαστά παπούτσια, όμως εμένα με στενεύουν, είπε και έφυγε ξυπόλητη».

το insta story της Βίβιαν από το the bachelor

Οι φήμες του χωρισμού

Από την άλλη, μπορεί οι φήμες  να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο το ζευγάρι Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικόλ Τσομπανίδου, δηλώνουν ότι είναι ακόμα μαζί. Συγκεκριμένα, αν και οι περισσότεροι αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού, εκείνοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Εμφανίστηκαν λοιπόν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, τονίζοντας ότι ζουν ένα μεγάλο έρωτα.

Μάλιστα, δε θέλησαν να σχολιάσουν σε κανένα βαθμό τις φήμες που θέλουν να ισχύει ο χωρισμός τους, ενώ και ότι ο Παναγιώτης έχει ήδη άλλη σχέση. Σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες που βλέπουν και το φως της δημοσιότητας, οι δυο τους δεν είναι μαζί, ωστόσο το κανάλι τους έχει δεσμεύσει με συμβόλαιο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες εμφανίσεις και συνεντεύξεις σε διάφορα Μέσα.

Το μήνυμα της Έλενας Μπάση

Λίγο μετά τον τελικό του The Bachelor, η Έλενα Μπάση θέλησε να πάρει θέση και να κάνει το δικό της σχόλιο. Η τραγουδίστρια σχολίασε κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Νικολέττα μετά από τη νίκη της και της έδωσε τα συγχαρητήριά της.

«Το ένιωθα πως θα καταλήγατε μαζί στο τέλος! Χαιρομαι που έκανες την σωστή επιλογή Παναγιώτη μου και εσυ Μουλωχτακι μου αυτά που «έπρεπε». Από δω και πέρα ότι θέλει ο Θεός !Η πρόταση μου φυσικά ισχύει !!!Σας αγαπώ !!!», έγραψε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Νικολέττας η Έλενα Μπάση.

το insta story της Έλενας Μπάση
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις