Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικρούτσικος – Βόσσου J2US: Λύγισε on air ο παρουσιαστής
LIFESTYLE

Μικρούτσικος – Βόσσου J2US: Λύγισε on air ο παρουσιαστής

Μικρούτσικος - Βόσσου J2US: Το βράδυ του Σαββάτου στο νέο live του “Just the two of us” εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούστικος.

Μικρούτσικος – Βόσσου J2US: Μία από τις εκπλήξεις του J2US το βράδυ του Σαββάτου ήταν αναμφίβολα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε «Το χαμένο νησί» και το «Κουτσουράκι». Μετά το τέλος του τραγουδιού ο Νίκος Κοκλώνης είπε στον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι θέλει να τον δει κάποια στιγμή σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και του αποκάλυψε μία μεγάλη έκπληξη. Τι έκανε; Έβγαλε στον αέρα του show την Σοφία Βόσσου, τα λόγια της οποίας τον άγγιξαν τόσο που της είπε: «Ρε δεν πας στο διάολο;», μην μπορώντας να κρύψει την αμηχανία του και τη συγκίνησή του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πρόταση που του έκανε ο Νίκος Κοκλώνης

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβηκε στη σκηνή με τη συνοδεία πιάνου και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια που έχει υπογράψει ο ίδιος. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία και η φωνή του Ανδρέα Μικρούτσικου συγκίνησε τους τηλεθεατές αλλά και τους παρευρισκόμενους στο πλατό. Μάλιστα, ο ίδιος απέσπασε και το πιο θερμό χειροκρότημα.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Νίκος Κοκλώνης δε δίστασε να κάνει και μια τηλεοπτική πρόταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον ΣΚΑΙ γιατί βοήθησε στο τηλεοπτικό σου comeback και τώρα σε έχουμε εδώ. Χαίρομαι που κάποιος άνθρωπος εκεί αποφάσισε να επιστρέψεις και δεν θα φύγεις. Σαν παραγωγός μιλάω τώρα. Εγώ σε θέλω μαζί μου τηλεοπτικά. Σε θέλω στα τηλεοπτικά μου σχέδια», είπε ο Νίκος Κοκλώνης αφήνοντας έκπληκτο τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις