Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US αποχώρηση (19/12): Στην τελική ευθεία
LIFESTYLE

J2US αποχώρηση (19/12): Στην τελική ευθεία

J2US αποχώρηση (19/12): Τα είχε όλα ο χθεσινός προημιτελικός του J2US.

J2US αποχώρηση (19/12): Τα είχε όλα ο χθεσινός προημιτελικός του J2US. Διπλή αποχώρηση και Καίτη Γαρμπή, η οποία εμφανίστηκε ζωντάνα, απογείωσαν τη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα  80’s. Το κέφι έφτασε στο απόγειό του, όταν η Βίκυ Σταυροπούλου έβγαλε τα παπούτσια της και στάθηκε μπροστά στην Καίτη Γαρμπή για να χορέψει το «Ξυπόλητη χορεύω».

Ο Αναστάσιος Ράμος πήρε τη σκυτάλη και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Ο Νίκος Κοκλώνης όμως ετοίμαζε και άλλες εκπλήξεις. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε «Το Χαμένο Νησί» και το «Κουτσουράκι» με συνοδεία πιάνου. Ο ίδιος είχε αρκετά χρόνια να τραγουδήσει ζωντανά σε κάποιο σόου και χάρισε μία συγκινητική ερμηνεία, φέρνοντας αναμνήσεις από το παρελθόν.

Ζόζεφιν και Παπαργυρόπουλος έκλεψαν τις εντυπώσεις

Ωστόσο, το κέφι αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα από μια διπλή αποχώρηση. Στο διαγωνιστικό κομμάτι η Ζόζεφιν και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Without you». Επιπλέον, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησαν το «Ποια Θυσία». Μετά το τέλος της εμφάνισής τους, ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη και έβγαλε ζωντανά την Άντζελα Δημητρίου, η οποία δήλωσε ότι η Κατερίνα «τα σπάει».

Διπλή αποχώρηση

Στον προημιτελικό, όμως, είχαμε και την πρώτη διπλή αποχώρηση. Δύο από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, λίγο πριν το τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Τα ζευγάρια που δεν τα πήγαν καλά και τελικώς αποχώρησαν ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη κι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό.

Πλέον το J2US μπαίνει στην τελική ευθεία με τον τελικό να είναι προ των πυλών. Τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρωτιά είναι η Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζοζεφίν, Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης, Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος και η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις