Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral: Πρόβατο, κατσίκα κι αρνιά έκαναν επιδρομή σε δημαρχείο
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Πρόβατο, κατσίκα κι αρνιά έκαναν επιδρομή σε δημαρχείο

Viral: Τα ζώα διακρίνονται να σκαρφαλώνουν τα σκαλοπάτια του δημαρχείου και να καταδιώκουν τους φύλακες, που εργάζονταν εκεί.

Viral: Viral έγιναν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε πόλη της Τουρκίας όταν ένα κοπάδι από πρόβατα, κατσίκια κι αρνιά το έσκασαν από αγρόκτημα της περιοχής, πήγαν στο δημαρχείο και άρχισαν να κυνηγούν όποιον έβλεπαν μπροστά τους! Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφεται η… έφοδος ενός αρσενικού προβάτου, μιας κατσίκας και τριών αρνιών στο δημαρχείο της πόλης Νεβσεχίρ της κεντρικής Τουρκίας.

Τα ζώα διακρίνονται να σκαρφαλώνουν τα σκαλοπάτια του δημαρχείου και να καταδιώκουν τους φύλακες, που εργάζονταν εκεί. Οι φύλακες κρύφτηκαν μέσα στο κτίριο και τότε το πρόβατο βάζει στο μάτι έναν περαστικό, που σπεύδει να αναζητήσει καταφύγιο πίσω από ένα αυτοκίνητο. Ένας άλλος προσπαθεί να αποκρούσει την επίθεση απωθώντας το πρόβατο, προτού τρέξει σ’ έναν διάδρομο και σηκώσει ψηλά το πόδι του για προστασία.

Οι τοπικές Αρχές ανήρτησαν το βίντεο στο Τwitter με τη λεζάντα: «Μας κατέλαβαν ένα πρόβατο, μια κατσίκα και τρία αρνιά». Τα ζώα παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, τον κτηνοτρόφο Χασάν Ουρμπουλάν που είχε διαπιστώσει την εξαφάνισή τους όταν βρήκε άδειο το μαντρί, την πόρτα του οποίου είχε ανοίξει ο άνεμος στη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε ακόμη
Έκανε μήνυση στους γονείς του γιατί πέταξαν τη συλλογή πορνό και δικαιώθηκε
Ένας… φαλλός στον ουρανό για τον Τζούμπα
Viral: Έδινε συνέντευξη Τύπου και του έπεσε το δόντι
Επιτέλους: Το Fucking αλλάζει όνομα, λόγω… bullying
Αυτό το ατύχημα μόνο το 2020 θα γινόταν – Τι έπαθε ερασιτέχνης ποδηλάτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις