Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρόστιμο σε ιερέα: Τελούσε στα κρυφά Θεία Λειτουργία
ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο σε ιερέα: Τελούσε στα κρυφά Θεία Λειτουργία

Πρόστιμο σε ιερέα: Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του υπεύθυνου θρησκευτικού λειτουργού.

Πρόστιμο σε ιερέα: Ιερέα που τελούσε λειτουργία σε εκκλησία στη Θεσσαλονίκη τσάκωσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το thestival, μετά από καταγγελίες, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Όπως διαπίστωσαν, η κεντρική είσοδος του Ναού ήταν κλειστή, ωστόσο, η λειτουργία τελούνταν σε παρεκκλήσι του Ναού, το οποίο είχε ανοιχτές πόρτες. Εντός αυτού κάποιοι πιστοί μεταλάμβαναν ενώ άλλοι προσεύχονταν. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν τηρούνταν οι αποστάσεις δύο μέτρων μεταξύ των παρευρισκόμενων ούτε η αναλογία ενός πιστού ανά 15 τ.μ.

Οκτώ πιστοί δέχτηκαν πρόστιμο για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας, ενώ πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε στον ιερέα για τη μη τήρηση των ειδικών κανόνων λειτουργίας των χώρων λατρείας. Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του υπεύθυνου θρησκευτικού λειτουργού.

Δείτε ακόμη
Επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο -Διαμαρτύρονταν για το lockdown
Σοκ στην Ευρώπη για τη μετάλλαξη του Covid – Προειδοποίηση ΠΟΥ
Το αδιαχώρητο στην πλατεία Συντάγματος παρά τα περιοριστικά μέτρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις