Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία στο Κορωπί: Ενέδρα με πυροβολισμούς σε γνωστό επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στο Κορωπί: Ενέδρα με πυροβολισμούς σε γνωστό επιχειρηματία

Ληστεία στο Κορωπί: Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε προχθές, 18-12-2020, στις 14:00, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας στο Κορωπί.

Ληστεία στο Κορωπί: Ενέδρα σε γνωστό επιχειρηματία έξω από την εταιρεία του στο Κορωπί έστησαν το Σάββατο δύο δράστες και μάλιστα το θράσος τους ήταν τέτοιο που η ώρα που έκαναν τη ληστεία ήταν 14:00. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn, οι δύο ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους περίμεναν υπομονετικά να φτάσει στην εταιρεία του ο επιχειρηματίας και μόλις τον είδαν ο ένας δράστης πυροβόλησε μια φορά στο έδαφος για να τον τρομάξει, τον ακινητοποίησε και του άρπαξε μια τσάντα που περιείχε περίπου 120.000 ευρώ αλλά και επιταγές.

Αμέσως μετά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες που τους περίμεναν οι συνεργοί τους και εξαφανίστηκαν. Ο επιχειρηματίας κάλεσε σε βοήθεια και οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν λίγο αργότερα τη βολίδα από το όπλο των κακοποιών ενώ από κάμερες ασφαλείας γύρω από την εταιρεία του επιχειρηματία προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών.

Δείτε ακόμη
Κατασκοπεία στη Ρόδο: «Ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου, ήθελε να στρατολογήσω και ναυτικούς»
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εθνική Οδό – Έκρυβε 11 κιλά ηρωίνη στο αυτοκίνητο
Άνδρας σε αμόκ αυτοτραυματίστηκε με ξυράφι έξω από ΑΤ της Θεσσαλονίκης
Ανήλικοι έκαναν πάρτι γενεθλίων σε προαύλιο σχολείου -«Βροχή» τα πρόστιμα
Λαθραία τσιγάρα: Πώς δρούσε το κύκλωμα «μαμούθ» – Τζίρος εκατομμυρίων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις