Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Ντέρμπι στην Τούμπα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Ντέρμπι στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό των τριών σερί νικών - Με την ΑΕΛ στο “Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός

20.12.2020 | 14:12

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Κλείνουν την χρονιά με ντέρμπι! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» έρχεται από την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη. Σκληρό παιχνίδι με αρκετή ένταση, βρέθηκε πίσω στο σκορ από εκτέλεση πέναλτι και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα συνεχίζεται. Αυτό είναι το δεύτερο σερί ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεση του τους Βαρέλα, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως πήρε το τρίποντο. Έτσι, επέστρεψε στην Λεωφόρο με το δεξί. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Απόψε, θα επιδιώξει να συνεχίσει τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Σαβιέ και Αγιούμπ.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Με ΑΕΛ ο Ολυμπιακός

Να κλείσει την σεζόν ως πρωτοπόρος. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λάρισα. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση σε ένα παιχνίδι με κακό ρυθμό. Βρήκαν το γκολ, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν αήττητοι. Δεν υπολογίζονται οι Βαλμπουενά, Χασάν, Μπρούνο, Ντρέγκερ και Βινάγκρε.

Από την άλλη, η Λάρισα έρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Δεν μπόρεσε να απειλήσει τους Ηρακλειώτες, οι οποίοι μόλις πήραν το προβάδισμα κλείστηκαν πίσω και το διατήρησαν εύκολα. Παρέμειναν στην προτελευταία θέση και η εικόνα του παραμένει κακή. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει μία καλή εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι  Στελιάνο, Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Τρούγιτς, Μουζέκ και Ζίζιτς. Ενώ, βρέθηκαν και δύο μέλη της ομάδας θετικοί στον κορωνοϊό.

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότοφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο
Exit mobile version