Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ζητείται αντίδραση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Ζητείται αντίδραση

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Τότεναμ και Λέστερ έρχονται από ήττες και επιδιώκουν την επιστροφή στις επιτυχίες - Τη Λιντς υποδέχεται η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο Λονδίνο! Η Τότεναμ διασταυρώνει τα ξίφη της με την Λέστερ. Τα «σπιρούνια» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Λίβερπουλ. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν. Όμως, οι «κόκκινοι» τους πλήγωσαν στο τέλος και πήραν τη νίκη με γκολ στο 90’. Απόψε, θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Τανγκάνγκα και Λαμέλα.

Από την άλλη, η Λέστερ έρχεται από την ήττα με 0-2 κόντρα στην Έβερτον. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της σε αντίθεση με την αντίπαλο της. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Αμαρτέι, Περέιρα, Σογιούντσου και Καστάνιε.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Γιουνάιτεντ και Λιντς

Ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λιντς! Οι «κόκκινοι διάβολοι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, όμως έριξαν την απόδοση τους στο τέλος  και παραλίγο να το πληρώσουν. Έτσι, τρέχουν ένα αήττητο σερί 6 αγώνων και απόψε θα επιδιώξουν να το διευρύνουν. Ενώ, θα παραταχθούν πλήρεις.

Από την άλλη, η Λιντς έρχεται από την ευρεία νίκη με 5-2 κόντρα στην Νιούκαστλ. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε το τρίποντο. Απόψε, θα επιδιώξει να κάνει μια ανάλογη εμφάνιση και να χτίσει ένα νικηφόρο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Κοχ, Γιορέντε και Φόρσοου.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γουέστ Μπρομ αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα και η Μπράιτον κοντράρεται με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότοφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις