Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Δεν ψήνεται για Μήτρογλου ο Μαρτίνς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Δεν ψήνεται για Μήτρογλου ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός Μήτρογλου: Το ζητούμενο είναι αν θα ανάψει το πράσινο φως ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός Μήτρογλου: Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν εναγωνίως επιθετικό για να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο. Για την ώρα, όλα κρίνονται από τον Αχμέντ Χασάν με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Αιγύπτιος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παρακολούθηση λόγω επιπλοκής που του προκάλεσε ο Covid 19, με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα για επιστροφή στη δράση τον Ιανουράριο.

Οι αρμόδιοι του ιατρικού τιμ, ωστόσο, πέρα από το ότι θα τον υποβάλλουν σε νέα τεστ και τους επόμενους μήνες, προκειμένου να είναι 100% σίγουροι πως είναι ετοιμοπόλεμος, δεν θα ρισκάρουν αν δεν σιγουρέψουν πως όλα βαίνουν καλώς. Σύμφωνα με το Sportime της Κυριακής και τη στήλη «Παρασκήνια», ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι 10-15 Ιανουαρίου τον Χασάν και μετά, βλέπουμε.

Ο Σουντανί είναι «τελειωμένος». Οπότε ήδη ο Ολυμπιακός δημιουργεί short-list με 9άρια. Πάντως, ο κόουτς, όσες φορές έπεσε στο τραπέζι το όνομα Μήτρογλου, δεν πέταξε και τη σκούφια του. Πάντως, η επιθυμία του Κώστα να πατήσει χορτάρι με τα ερυθρόλευκα είναι τόσο μεγάλη, που ενώ δεν έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, απάντησε πρόσφατα αρνητικά σε μία απίθανη από τη Σαουδική Αραβία, με την προσφορά να φτάνει στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Όλα δείχνουν πως θέλει να γυρίσει στα παλιά λημέρια. Αν τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς κλείσει κάθε πόρτα, θα ψάξει για την επόμενη εναλλακτική.

Χασάν Ολυμπιακός

Τρίτος και… καταϊδρωμένος;

Μεταξύ μας, ο Μήτρογλου γνωρίζει πως αν επέστρεψε στον Ολυμπιακό, δεν θα ήταν “πρωτοπαλίκαρο”. Τη φήμη του “αρχηγού” έχει ο Ελ Αραμπί, ο οποίος ανανέωσε και το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2022.Πίσω του ο Χασάν, στον οποίο ο Μαρτίν έχει ποντάρει πολλά. Όπως γνωρίζουμε, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Μήτρογλου υπάρχει μια άτυπη συμφωνία σε προφορικό επίπεδο.

Στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης των ερυθρολεύκων έχουν πλήρη γνώση και για τα 2,5 εκατ. ευρώ “καθαρά” ετησίως που δίνει στον Μήτρογλου η Μαρσέιγ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου και για το πώς μπορεί να φύγει και για το τι θέλει για να επιστρέψει. Από την άλλη, ο Μήτρογλου ξέρει τι μπορεί να του προσφέρει ο Ολυμπιακός, είναι σύμφωνος, ζητά ένα συμβόλαιο 1,5 έτους και περιμένει το κάλεσμα… Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αυτό ουσιαστικά είναι τακτοποιημένο ήδη. Το ζητούμενο είναι αν θα ανάψει το πράσινο φως ο Πέδρο Μαρτίνς, απόφαση η οποία είναι σε συνάρτηση με την κατάσταση του Αχμέντ Χασάν. Πάντως, δεν υπάρχει ενθουσιασμός.

Πέδρο Μαρτίνς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις