Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Γηπεδούχοι φαβορί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Γηπεδούχοι φαβορί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Στουτγκάρδη και η Φράιμπουργκ φιλοξενεί τη Χέρτα Βερολίνου

20.12.2020 | 15:05

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην «VOLKSWAGEN Αρένα». Η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει την Στουτγκάρδη. Οι «λύκοι» έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Έκαναν καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό, ωστόσο η κλάση του Λεβαντόφσκι  έκρινε το αποτέλεσμα. Έτσι, ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Απόψε, θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Γουίλιαμ και Μεχμέντι. Ενώ, αμφίβολοι είναι οι Πόνγκρασιτς και Μπρούκς.

Από την άλλη, η Στουτγκάρδη έρχεται από την ισοπαλία στο 2-2 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Πολύ κακή η εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της και μπόρεσε να πάρει τον βαθμό. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Απόψε, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Αλ Γκαντιουί, Σισέ και Τόμι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Κάρατσορ και Μανγκαλά.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Για τρίτο σερί τρίποντο

Ψάχνουν να βρουν σταθερότητα. Η Φράιμπουργκ κοντράρεται με την Χέρτα Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Σάλκε. Έκαναν μια καλή εμφάνιση και είχαν ένταση στο παιχνίδι τους. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη. Βρίσκουν ρυθμό και αρχίζουν να βελτιώνονται. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν την τρίτη διαδοχική τους νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Κάιτελ, Ίτερ, Φλέκεν και Χάμπερερ.

Από την άλλη, η Χέρτα έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Μάιντς. Δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί σωστά και ήταν ακίνδυνη επιθετικά. Έτσι, έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι στην ισοπαλία. Χρειάζεται βελτίωση και απόψε θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι  Λέβεν, Κόρντομπα και Ασκασιμπάρ.

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότοφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο
Exit mobile version