Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με φόρα η Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με φόρα η Ρεάλ

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Εϊμπάρ στη δεύτερη σερί κόντρα της με Βάσκους - Για το σερί με Μπέτις η Γρανάδα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Έρχεται με φόρα η Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν την Εϊμπάρ στο «Ιπουρούα». Οι Βάσκοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 στο μίνι Βασκικό ντέρμπι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και μπόρεσαν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, παρέμειναν αήττητοι για πέμπτη αγωνιστική. Απόψε, θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Μπούργος, Ολιβέιρα, Κορέα, Ένριτς, Άνχελ και Γκονθάλεθ.

Από την άλλη, η Ρεάλ έρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έκανε μια μέτρια εμφάνιση, ωστόσο πήρε τους τρεις βαθμούς. Έχει βρει τα πατήματα της και έχει χτίσει ένα νικηφόρο σερί. Απόψε, θα επιδιώξει να το διευρύνει. Δεν υπολογίζονται οι Αζάρ, Ίσκο και Βινίσιους.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Για να συνεχίσει το σερί η Γρανάδα

Ανδαλουσιανό ντέρμπι. Γρανάδα και Μπέτις κοντράρονται στο «Νουέβο Λος Καρμένες». Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Έλτσε. Είχαν συνοχή στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Την Πέμπτη επικράτησε εύκολα με 2-0 της Σαν Χουάν στο κύπελλο. Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Μοντόρο, Βίκο και Ντίαθ.

Από την άλλη, η Μπέτις έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μέρος. Στο κύπελλο επικράτησε 2-0 της Μούρθια και πήρε την πρόκριση. Απόψε, θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Κανάλες, Μορένο, Σίντεϊ και Καμαράσα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Θέλτα υποδέχεται την Αλαβές. Ενώ, η Κάντιθ αντιμετωπίζει την Χετάφε.

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότοφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις