Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Μπαργιώτας κορονοϊός: Θετικός ο γιατρός «πρώτης γραμμής» και πρώην βουλευτής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπαργιώτας κορονοϊός: Θετικός ο γιατρός «πρώτης γραμμής» και πρώην βουλευτής

Κώστας Μπαργιώτας κορονοϊός: Θετικοί στο ιό και η σύζυγος και το μεγαλύτερο παιδί του

Κώστας Μπαργιώτας κορονοϊός: Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρώην βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Μπαργιώτας. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος, λέγοντας πως εδώ και έξι ημέρες παρουσίαζε συμπτώματα και έτσι έκανε μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Ο πρώην βουλευτής, γιατρός στο επάγγελμα, παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό με πυρετό, βήχα και πόνο στο στήθος, ενώ υποβάλλεται καθημερινά σε θεραπεία ως εξωτερικός ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν, επίσης η σύζυγος και το μεγαλύτερο παιδί του. Αρνητικές στον ιό, ωστόσο, είναι οι δύο μικρότερες κόρες του.

«Είμαι ακόμα συμπτωματικός, με ήπια συμπτώματα.  Είμαι σε καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους στο νοσοκομείο, παίρνω αγωγή, δεν χρειάστηκε να μπω στο νοσοκομείο».

«Η Λάρισα ήταν από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές, γενικά η Β. Ελλάδα. Είναι άλλο αν το λες στην Αθήνα και άλλο να το ζεις μέσα στα νοσοκομεία Τα μικρά νοσοκομεία βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα δεχόμενα μια πίεση πρωτοφανή για τα δεδομένα τους, τώρα είμαστε λίγο καλύτερα. Το τρίτο κύμα μπορεί να αναμένεται, ούτε πόσο θα τροποποιηθεί από τους εμβολιασμούς, να μειωθεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις