Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιάννης Καλλιάνος παιδί: Έγκυος η κούκλα σύντροφός του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Καλλιάνος παιδί: Έγκυος η κούκλα σύντροφός του

Γιάννης Καλλιάνος παιδί: «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά» δηλώνει.

Γιάννης Καλλιάνος παιδί: Σε πελάγη ευτυχία πλέουν ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύντροφός του Χάρις Δαμιανού καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Λίγο καιρό μετά τον αρραβώνα τους, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα Αθηνών και μετεωρολόγος του Mega, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του που η οικογένειά του θα μεγαλώσει. Το ίδιο και η σύντροφός του η οποία σε δηλώσεις της στο Secret, είπε: «Νιώθω υπέροχα. Είναι ευλογία από τον Θεό. Αισθανόμαστε ευλογημένοι».

Και προσθέτει: «Θέλω να σου αποκαλύψω ότι ήταν η πρώτη φορά που είπαμε ότι θα κάνουμε παιδάκι και έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή το δικό μας μωρό ήρθε αμέσως, θέλω να σου πω ότι και εγώ και ο Γιάννης συμπάσχουμε με τα ζευγάρια που κάνουν πολλές προσπάθειες, ταλαιπωρούνται με την αγωνία τους και νιώθουν διπλά ευλογημένοι. Κάθε μωρό είναι ένας θησαυρός», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Γιάννη Καλλιάνου.

Και ο Γιάννης Καλλιάνος, όμως δεν κρύβει τη χαρά του. «Νιώθω ευτυχισμένος και περιμένω μόλις γεννηθεί το μωράκι να το πάρω αγκαλιά» δηλώνει.

«Σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε…Για πάντα…» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

Γιάννης Καλλιάνος: Τι είχε πει για την πρόσφατη πρόταση γάμου

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων» είπε αποκλειστικά στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη ο γνωστός μετεωρολόγος.

Η Χάρις Δαμιανού είναι δερματολόγος και είναι μια κούκλα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες.

Χάρις Δαμιανού Χάρις Δαμιανού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις