Επίσημο: Στο Mega Αντώνης Ρέμος – Ρούλα Κορομηλά

LIFESTYLE

Επίσημο: Στο Mega Αντώνης Ρέμος – Ρούλα Κορομηλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ρέμος - Κορομηλά Mega: Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής θα κάνει το καλύτερο ποδαρικό και θα αποχαιρετίσει μαζί μας μια πολύ δύσκολη χρονιά.

19.12.2020 | 12:39

Ρέμος – Κορομηλά Mega: Με τον καλύτερο, άκρως ελληνικό τρόπο θα υποδεχθούμε το 2021, που ευχόμαστε να είναι πολύ – πολύ καλύτερο από το 2020! Αλλαγή του χρόνου με Αντώνη Ρέμο και Ρούλα Κορομηλά αναμένεται να κάνουν οι τηλεθεατές του Mega! Όπως εδώ και καιρό ακουγόταν, ο τραγουδιστής αναλαμβάνει δική του μουσική εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι, με τη Ρούλα να δίνει το «παρών» σε μία ξεχωριστή και πολύ εορταστική πρεμιέρα. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς -ημέρα Πέμπτη- στις 21:50. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Εκτός από μεγάλες ερμηνείες, λοιπόν, θα απολαύσουμε και συνδέσεις – έκπληξη με φίλους του στην Ελλάδας και το εξωτερικού. Σε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι ανθρώπινες ιστορίες, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Από το μοναδικό αυτό ρεβεγιόν στο Mega θα περάσουν πολλά αγαπητά μας πρόσωπα για να μας ευχηθούν για τη νέα χρονιά και να μας κρατήσουν συντροφιά.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν, ανεβάζουμε την ένταση και ξορκίζουμε το κακό με μουσική! 

Αντώνης Ρέμος: Το MEGA έδειξε ευαισθησία από την αρχή της καραντίνας

Την άποψη του για το καινούργιο ξεκίνημα του MEGA είχε εκφράσει ο Αντώνης Ρέμος και στην πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον Θοδωρή Αθερίδη ζωντανά στο Instagram του MEGA. Ο τραγουδιστής είχε αναφέρει: «Χαίρομαι που έκανε ένα καινούργιο ξεκίνημα και προσπαθούν όλοι να δείξουν πώς είναι να κάνεις από την αρχή μια υγιή προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Και χρόνο με το χρόνο θα κερδίσει ξανά όλους τους ανθρώπους που είχε απογοητεύσει. Θα ξαναγυρίσουν όλοι σε αυτό που λέμε ‘μένουμε στο ΜEGA γιατί είναι το σπίτι μας’. Και αυτό γίνεται μόνο με ωραία πράγματα χωρίς φαμφάρες και υπερβολές. Με ωραία και ουσιαστική ψυχαγωγία».

«Το ΜEGA έδειξε ευαισθησία από την πρώτη στιγμή στην καραντίνα και ήταν δίπλα στους τηλεθεατές» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν, ανεβάζουμε την ένταση και ξορκίζουμε το κακό με μουσική!

Αντώνης Ρέμος: «Όταν σε ρωτήσανε»

Από το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του MEGA δεν θα λείπει σίγουρα και το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Όταν σε ρωτήσανε». «Αποφασίσαμε με τον παραγωγό μου, τον Γιώργο Κυβέλο, να βγάλουμε αυτό το τραγούδι τώρα, μέχρι να επιτρέψουν οι συνθήκες και βγάλουμε ολόκληρο τον δίσκο. Είναι ένα ζεϊμπέκικο με κλασσική φόρμα. Το είχαμε πριν από την πρώτη καραντίνα και όταν το πρωτοάκουσα αισθάνθηκα πως μας είχε πέσει από το τσαντάκι 20 χρόνια πριν και το βρήκαμε τυχαία τώρα και το έβγαλα. Είναι ένα κομμάτι που έχει τον ρομαντισμό στη σύγχρονη μορφή του. Ο Νίκος Μωραΐτης έχει γράψει έναν εκπληκτικό στίχο, πολύς κόσμος μου το λέει αυτό και ο Βασίλης Γαβριηλίδης έγραψε τη μουσική με όλες αυτές τις αρετές και τα συναισθήματα που έχουν οι μελωδίες του», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος στη συζήτηση με τον Αθερίδη και στη συνέχεια το ερμήνευσε αφιερώνοντάς το σε όλο τον κόσμο.

Ρέμος – Κορομηλά Mega: Η ανακοίνωση

«Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA. Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της γενιάς του με τις αξεπέραστες επιτυχίες και η Ρούλα Κορομηλά, η πιο σημαντική παρουσιάστρια όλων της εποχών της ιδιωτικής τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία… MEGA Πρωτοχρονιά.

Η καλύτερη παρέα για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021 σε μια βραδιά που γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς γεμίζει με μουσική, ελπίδα, αισιοδοξία και μεγάλες εκπλήξεις. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA! Δίνουμε ραντεβού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA και μπαίνουμε στο 2021 με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και ευχές για μία διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα χρονιά».

Ρούλα Κορομηλά – Αντώνης Ρέμος / Κι Είχα Που Λες ΜΠΡΑΒΟ

Exit mobile version