Άννα Μαρία Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της μεγάλης νικήτριας

LIFESTYLE

Άννα Μαρία Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της μεγάλης νικήτριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άννα Μαρία Big Brother: «Έχω αγωνιστεί πάρα πολύ στη ζωή μου, όπως πολύς κόσμος έτσι και οι γονείς μου» είπε η νικήτρια του Big Brother

19.12.2020 | 13:10

Άννα Μαρία Big Brother: Μετά από 112 μέρες εγκλεισμού η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε στον έξω κόσμο. Η νικήτρια του Μεγάλου Αδερφού αμέσως μετά το φινάλε του τελικού έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη. Ακόμα δεν το έχω καταλάβει, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι σε κατάσταση σοκ. Εγώ πιστεύω στο Θεό και αυτός ο Θεός μου έκανε και θαύματα και είμαι εδώ γιατί ο Θεός σας έβαλε στο μυαλουδάκι σας να καταλάβετε ότι ναι, είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Κρήτη. Και είμαι και ψυχάρα και το λέω και με πράξεις και είναι αληθινό, όλα αληθινά που είπα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλω να βοηθήσω πάρα πολύ κόσμο, έχω αγωνιστεί πάρα πολύ στη ζωή μου, όπως πολύς κόσμος έτσι και οι γονείς μου. Δεν τα έχουν βάλει ποτέ κάτω. Ποτέ δεν πρέπει να το βάζετε κάτω και ποτέ να μην ξεχνάτε από πού ξεκινάτε. Αυτό το σπίτι το αγάπησα πολύ, έζησα πολλές στιγμές. Έχω κάποιες αξίες και δεν τις πρόδωσα ούτε μέσα στο παιχνίδι».

Άννα Μαρία Big Brother: Το βίντεο στη… μπάρα

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 16/12 στην πρωινή εκπομπή “Ευτυχείτε!”. Συγκεκριμένα, το βίντεο απεικονίζει την Άννα Μαρία σε πρόσφατες διακοπές της στη Μύκονο, κατά τις οποίες χορεύει έξαλλα πάνω σε τραπέζια και μπάρες, φορώντας μπικίνι. Ο διευθυντής του “Mykonos Live Tv”, Πέτρος Νάζος, που μίλησε στην εκπομπή, δήλωσε ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατά την παραμονή της στο νησί αποζητούσε έντονα τη δημοσιότητα, αναφέροντας ότι η παίκτρια του έστελνε επιμόνως μηνύματα για να συμπεριλάβει τα βίντεό της στο κανάλι.

Η Άννα Μαρία, δικηγόρος στο επάγγελμα, έχει απασχολήσει πολλές φορές με την συμπεριφορά της, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ.

Αναφορά στον ΔΣΑ

Να σημειωθεί ότι στις 10/9, με αφορμή τη συμμετοχή της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο ριάλιτι, ο Γιάννης Κάππος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατέθεσε αναφορά για την παίκτρια, την οποία ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο, προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και προσβολής του δικηγορικού λειτουργήματος.

Στην αναφορά του μέλους του ΔΣ του ΔΣΑ, Γιάννη Κάπου επισημαίνεται ότι η συμμετοχή Δικηγόρου στον εν λόγω τηλεπαιχνίδι είναι αντίθετη με τον Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Επαγγέλματος. Ακόμα τονίζεται ότι ο δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός και οφείλει κατά τον ιδιωτικό του βίο να έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά και να μην εκτελεί πράξεις που προσβάλλουν το κύρος του δικηγορικού επαγγέλματος.

Αναμένεται λοιπόν η αντίδραση του ΔΣ για την εμφάνιση του εν λόγω βίντεο, αλλά και της αναφοράς ότι η παίκτρια κάλεσε τους δημοσιογράφους να την απαθανατίσουν να χορεύει πάνω στη μπάρα.

Άννα Μαρία Big Brother: Λατρεμένο trend

Η Άννα Μαρία έγινε κατά καιρούς trend στο twitter με πολλούς υποστηρικτές και πολλούς haters, ενώ αρκετά είναι και τα memes που έχουν βγει για εκείνη.

https://twitter.com/black_humoraki/status/1340068442985148418?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1340068442985148418%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2FBig-Brother-megali-nikitria-i-anna-maria-psyxaraki-i-zoi-tis-36xronis-single-dikigorou-kai-oi-prosopikes-fotografies-tis%2F1133296%2F

https://twitter.com/EuaStath/status/1339345889572302851?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1339345889572302851%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2FBig-Brother-megali-nikitria-i-anna-maria-psyxaraki-i-zoi-tis-36xronis-single-dikigorou-kai-oi-prosopikes-fotografies-tis%2F1133296%2F

Άννα Μαρία Big Brother: Ποια είναι

Η 36χρονη παίκτρια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Δηλώνει ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. «Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω Αλέξη μου, αγάπη μου, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει Μμμμμ σα να μου λέει Όλα καλά θα πάνε και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει στο εισαγωγικό της βίντεο στο Big Brother.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής. Ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, οπότε και ο γαμπρός να υπήρχε, θα χρειαζόταν να περιμένει λόγω της πανδημίας. Είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει πολύ. Έχει αδυναμία στους γονείς της. Για την ξανθιά Κρητικιά, δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε τηλεοπτικό πλατό, αφού τον Ιούνιο του 2019 έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Deal» και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ.

.Οι στιγμές που τα έκανε… άνω κάτω μέσα στο σπίτι συζητήθηκαν όσο τίποτα!

Exit mobile version