Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα από την Αστυνομία

ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Συλλήψεις και πρόστιμα από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

19.12.2020 | 08:40

Πάρτι Ξάνθη κορονοϊός: Πάρτι εν μέσω πανδημίας διοργάνωσε την Πέμπτη το βράδυ ιδιοκτήτης οικίας στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να δεχτεί πρόστιμο που έφτασε τις 3000 ευρώ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, δέχθηκαν επίθεση και απειλές από τους παρευρισκόμενους. Η Αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης στον οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονωϊού. Στους άλλους δύο συλληφθέντες επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα στην Ξάνθη

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα στην Ξάνθη | 18/12/2020 | ΕΡΤ

Στη Μύκονο… ράβονται για το Πάσχα!

Την ίδια ώρα, ορισμένοι σχεδιάζουν πάρτι για το… Πάσχα και αδιαφορούν για τα όσα συμβαίνουν. Καταγγελίες για την διοργάνωση πάρτι σε βίλες στη Μύκονο μετά το Πάσχα και ενώ η πανδημία του κορονοϊού θα είναι σε εξέλιξη, έκανε το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου μέσα από επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στη σελίδα τους στο facebook. Oι επαγγελματίες του κλάδου ζητούν τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό, ώστε να αναλυθούν τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Την ίδια ώρα, απευθύνουν έκκληση στον κ. Χρυσοχοΐδη για ενημέρωση σχετικά με τα σχέδια του υπουργείου να μπει «φρένο» στα πάρτι εν μέσω πανδημίας και ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν του 2021.

Κεντρική εικόνα από αρχείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παπασταύρου: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στρεβλώνει την αλήθεια για την οριοθέτηση οικισμών 19.12.2020 | 08:40
Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια 19.12.2020 | 08:40
Νικολέττα Βλαβιανού για #metoo: Δεν νομίζω πως υπήρξε κάθαρση στον χώρο του θεάματος, νεότερα παιδιά ακολουθούν αυτούς τους δρόμους 19.12.2020 | 08:40
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Κάνει διακοπές, ζωάρα με μισθό βουλευτή 19.12.2020 | 08:40
Δούκας: Λάθος η ψήφιση της πρότασης δυσπιστίας μαζί με την Κωνσταντοπούλου 19.12.2020 | 08:40
Δάλλα κατά Κωνσταντοπούλου: Όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια θα αποτύχει 19.12.2020 | 08:40
Μητσοτάκης από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παιανίας: «Επενδύουμε στον αθλητισμό, επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια σε παραμελημένες υποδομές» 19.12.2020 | 08:40
Συγκινημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κέντρο Αποκατάστασης Κερατέας: «Θυμάμαι τη μητέρα μου» 19.12.2020 | 08:40
Exit mobile version