Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Με την πλάτη στον τοίχο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Με την πλάτη στον τοίχο

Serie A - προαναγγελία: Από το -4 σε σχέση με την κορυφή η Γιούβε δεν έχει περιθώριο για στραβοπατήματα και δοκιμάζεται στην Πάρμα

Serie A – προαναγγελία: Πρέπει να βρουν λύσεις. Πάρμα και Γιουβέντους κοντράρονται στο «Ένιο Ταρντίνι». Οι «τζιαλομπλού» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κάλιαρι. Είχαν τον πλήρη έλεγχο και παρά τις ευκαιρίες που έκαναν, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Χρειάζονται βελτίωση και ειδικά στην επιθετική τους λειτουργία, αφού έχουν την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, μαζί με την σημερινή τους αντίπαλη είναι οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο Καμπιονάτο. Απόψε, ψάχνουν να βρουν αντίδραση. Δεν υπολογίζονται οι Λορίνι, Γκράσι, Νικολούσι, Μιχάιλα, Πετζέλα και Σκοτσαρέλα.

Από  την άλλη, η Γιουβέντους έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Αταλάντα. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και θα μπορούσε να είχε ηττηθεί. Υπάρχει πίεση στο στρατόπεδο της, καθώς παραμένει στο -4 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με τις εμφανίσεις της δεν πείθει πως μπορεί να φτάσει την πρωτοπόρο Μίλαν. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Κιελίνι, Ντιμπάλα, Αρτούρ και Ντεμιράλ.

Serie A – προαναγγελία: Η “Ντόρια” και οι άλλοι

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την ουραγό της βαθμολογίας Κροτόνε. Η “Ντόρια” επέστρεψε στις νίκες και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει δε μεγάλη ευκαιρια για δεύτερη σερί νίκη που θα την φέρει ακόμα και κοντά στην 6άδα! Η Φιορεντίνα, τέλος, υποδεχόταν το μεσημέρι την μαχητική Βερόνα που έχει βρεθεί προ των πυλών των θέσεων Ευρώπης.

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις