Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Βέκι4 Σινιόρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Βέκι4 Σινιόρα

Serie A - αγωνιστικό: Επιβλητικό πέρασμα από την Πάρμα, 4-0 η Γιουβέντους με δύο γκολ Ρονάλντο

Serie A – αγωνιστικό: Έβγαλε αντίδραση η Γιουβέντους! Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν 4-0 την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι».  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και τελικά το βρήκαν. Στο 23’ ο Κουλουσέφσκι έκανε το 0-1, σκοράροντας απέναντι στην παλιά του ομάδα. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ρονάλντο. Η Πάρμα περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο β’ μέρος, η Γιουβέντους μπήκε ξανά δυνατά και αύξησε κι’ άλλο την διαφορά των τερμάτων της. Στο 48’ ο Ρονάλντο με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 0-3. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν εύκολα το προβάδισμα, παρά το γεγονός πως η Πάρμα ανέβασε την απόδοση της και έκανε φάσεις. Στο 86’ ο Μοράτα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, γράφοντας το τελικό 0-4. Έτσι, η Γιούβε επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο.

Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλία στη Φλωρεντία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο «Αρτέμιο Φράνκι». Φιορεντίνα και Βερόνα έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, αφού πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο κέρδισαν πέναλτι (8’). Ο Βελόσο ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να αντιδράσουν. Μάλιστα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον ίδιο τρόπο. Στο 19’ ο Βλάχοβιτς έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στην συνέχεια οι «βιόλα» είχαν ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, η Φιορεντίνα είχε τον πρώτο λόγο. Πίεσε την Βερόνα και έκανε φάσεις, χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σιλβέστρι. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σαμπντόρια επικράτησε 3-1 της Κροτόνε (Ντάμσγκααρντ 26’, Γιάνκτο 36’, Κουαλιαρέλα 65’ – Σίμι 45+1’ πεν.).

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις