Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε τέσσερα μέτωπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σε τέσσερα μέτωπα

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Έβερτον υποδέχεται την Αρσεναλ και η Σαουθάμπτον την Μάντσεστερ Σίτι στα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ»! Η Έβερτον αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Τα «ζαχαρωτά» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Λέστερ. Δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, ωστόσο όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία την αξιοποίησαν και πήραν τη νίκη. Βρίσκουν ξανά ρυθμό και απόψε θα επιδιώξουν να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Δεν υπολογίζονται οι Άλαν, Γκμπαμέν, Ντελφ και Ντιν, αμφίβολος δίνεται ο Χάμες Ροντρίγκες.

Από την άλλη, η Άρσεναλ έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στο Σαουθάμπτον. Δέχτηκε νωρίς το γκολ, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος. Έπαιξε με 10 παίχτες για περίπου μισή ώρα και δυσκολεύτηκε αρκετά. Έχει αρκετά προβλήματα και απόψε θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Μαγκαλιάες, Τσάκα, Παρτέι και Μαρτινέλι.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο “Σεντ Μέρις”

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Στάδιο Σεντ Μέρι». Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «άγιοι» έρχονται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Άρσεναλ. Ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και είχαν αρκετές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να είχαν πάρει τι νίκη. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν μία ανάλογη εμφάνιση. Μάλιστα, θα παραταχθούν πλήρεις.

Από την άλλη, η Σίτι έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Είχε την πρωτοβουλία και άνοιξε το σκορ  ωστόσο ισοφαρίστηκε. Έχασε αρκετές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν οι υπολογίζονται οι Γκαρθία και Ζιτσένκο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Αγκουέρο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Κρίσταλ Πάλας κοντράρεται με την Λίβερπουλ. Ενώ, η Νιούκαστλ υποδέχεται την Φούλαμ.

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις