Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Λεβερκούζεν και Μπάγερν στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής με φόντο την πρωτη θέση - Καιροφυλακτεί η Λειψία!

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ματσάρα στην «Μπάι Αρένα». Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διασταυρώνει τα ξίφη της με την Μπάγερν Μονάχου. Οι «ασπιρίνες» έρχονται από την ευρεία εκτός έδρας νίκη με 4-0 κόντρα στην Κολωνία. Ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Έτσι, πήραν την πέμπτη διαδοχική τους νίκη. Απόψε, θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί. Δεν υπολογίζονται οι Σ. Μπέντερ, Παλάσιος, Αράνγκις, Αρίας και Παουλίνιο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τον Λ. Μπέντερ.

Από την άλλη, η Μπάγερν επικράτησε 2-1 της Βόλφσμπουργκ. Δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως μπόρεσε να πάρει τη νίκη με τον Λεβαντόφσκι. Έτσι, παρέμεινε αήττητη για 17ο παιχνίδι. Απόψε, θα επιδιώξει να συνεχίσει τις νίκες και να κάνει μία καλή εμφάνιση. Δεν υπολογίζονται οι Γκορέτσκα, Μαρτίνεθ, Νιανζού και Ζίρκζεϊ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Στη Λειψία

Να συνεχίσει το σερί. Η Λειψία αντιμετωπίζει την Κολωνία. Οι «κόκκινοι ταύροι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Δεν έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και δυσκολεύτηκαν αρκετά. Όμως, βρήκαν το γκολ όταν οι αντίπαλοι τους αγωνίζονταν με 10 παίχτες. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Κονατέ, Κλάιφερτ, Ενκουκού, Σάμαρντζιτς, Χένριχς, Χουάνγκ, Κλόστερμαν και Λάιμερ. Από την άλλη, η Κολωνία έρχεται από την βαριά ήττα με 0-4 από την Λεβερκούζεν. Έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσε να περιορίσει τους αντιπάλους της. Απόψε, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Δεν υπολογίζονται οι Τσίχος και Κάιντς.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γκλάντμπαχ κοντράρεται με την Χόφενχαϊμ. Η Σάλκε με τον Στέφενς να επιστρέφει στον πάγκο της υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Μάιντς αντιμετωπίζει την Βέρντερ Βρέμης και η Άουγκσμπουργκ κοντράρεται με την  Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις