Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άλωσε την “Μπάι Αρένα”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Άλωσε την “Μπάι Αρένα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Μπάγερν ανάγκασε στην πρώτη της ήττα τη Λεβερκούζεν 2-1 και πέρασε στη …φυσική της θέση, μόνη πρώτη στη βαθμολογία

19.12.2020 | 22:07

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε έστω και δύσκολα από την «Μπάι Αρένα» η Μπάγερν! Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις «ασπιρίνες» να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και τελικά το πέτυχαν. Στο 13’ ο Σικ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πίεσαν τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν. Τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 44’ με τον Λεβαντόφσκι.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Έκαναν φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έμενε ισόπαλο. Όμως, ο Λεβαντόφσκι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 93’ ο Πολωνός επιθετικός έγραψε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Φρένο στη Λειψία

Φρέναρε την Λειψία η Κολωνία. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «κόκκινους ταύρους» να μπαίνουν δυνατά και να έχουν ακυρωθέν γκολ στο δεύτερο λεπτό με τον Χαϊνταρά. Οι «τράγοι» δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο και κράτησαν το μηδέν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Λειψία ήταν αυτή που είχε την κατοχή και πίεζε τους φιλοξενούμενους. Έκανε αρκετές φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Οι «τράγοι» άντεξαν στην πίεση και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Γκλάντμπαχ ηττήθηκε 1-2 από την Χόφενχαϊμ (Στιντλ 34’ (πεν) – Κράμαριτς 75’, Σεσενιόν 86’). Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 2-0 της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας (Φράμπεργκερ 53’ (αυτγκ), Ιλσάνκερ 87’). Η Μάιντς ηττήθηκε 0-1 από την Βέρντερ Βρέμης (Ντίνκσι 90’). Ενώ, με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Σάλκε αππ την Αρμίνια Μπίλεφελντ (Κλος 53’).

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ
Exit mobile version