Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Καθάρισε σε 5’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Καθάρισε σε 5’

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Μπιλμπάο 2-0 την Ουέσκα με τα τέρματα που καθόρισαν το νικητή να σημειώνονται από το 86’ και μετά!

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πέντε λεπτά χρειάστηκε η Αθλέτικ Μπιλμπάο! Οι Βάσκοι επικράτησαν 2-0 της Ουέσκα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά νευρικές και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Ο ρυθμός ήταν αργός και υπήρχε αρκετή ένταση. Οι δύο ομάδες είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν και έπαιξαν πιο κλειστά.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν και οι φάσεις ήταν μετρημένες. Οι νεοφώτιστοι έπαιξαν κυρίως απέναντι στην μπάλα και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Δεν άλλαξε κάτι πριν από την ανάπαυλα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Βάσκοι ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπαιξαν πιο επιθετικά και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έψαξαν να βρουν κενούς χώρους. Έκαναν φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία της Ουέσκα. Οι νεοφώτιστοι φαινόταν να αντέχουν και όλα έδειχναν πως θα κράταγαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Μπιλμπάο όμως είχε άλλη άποψη και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 86’ ο Κόντρο έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ενώ, πέντε λεπτά αργότερα ο Νούνιες έγραψε το τελικό 2-0. Έτσι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε μία σημαντική νίκη, ιδιαίτερα σημαντική στους στόχους και την προσπάθειά της γα ανάκαμψη.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις