Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Wonder Woman – Γκαλ Γκαντότ: Πολύ κοντινά πρόσωπα της ηθοποιού στην ταινία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Wonder Woman – Γκαλ Γκαντότ: Πολύ κοντινά πρόσωπα της ηθοποιού στην ταινία

Wonder Woman - Γκαλ Γκαντότ: Σε συνέντευξη στο Fox DC 5, η ηθοποιός έκανε λόγο για «χριστουγεννιάτικη σκηνή» επισημαίνοντας ότι η οικογένειά της κάνει μια σύντομη εμφάνιση

Wonder Woman – Γκαλ Γκαντότ: Πρεμιέρα την Ημέρα των Χριστουγέννων θα κάνει το «Wonder Woman 1984»  και οι οξυδερκείς θεατές μπορεί να παρατηρήσουν πως η ταινία αποτελεί…οικογενειακή υπόθεση για  την πρωταγωνίστρια Γκαλ Γκαντότ. Σε συνέντευξη στο Fox DC 5, η ηθοποιός έκανε λόγο για «χριστουγεννιάτικη σκηνή» επισημαίνοντας ότι η οικογένειά της κάνει μια σύντομη εμφάνιση. Συγκεκριμένα στο καινούριο φιλμ εμφανίζονται τόσο ο σύζυγός της, Γιάρον Βερσάνο όσο και τις κόρες τους, Μάγια και Άλμα. «Σημαίνει πολλά, ειδικά σε αυτήν την πολύ ξεχωριστή σκηνή» είπε η Γκαντότ.

«Έχω δύο κόρες, και οι δύο εμφανίζονται, η μεγαλύτερή μου εμφανίστηκε με τον Άσα, τον γιο της Πάτι Τζένκινς, σκηνοθέτιδα της ταινίας και η μικρότερή μου, στην οποία ήμουν έγκυος κατά τη διάρκεια της επανάληψης των γυρισμάτων του πρώτο φιλμ “Wonder Woman”, ήταν εκεί με τον σύζυγό μου » ανέφερε. «Αλλά ξέρεις, αυτή η ταινία είναι κάτι περισσότερο για εμάς, για μένα, για την Πάτι» πρόσθεσε η Γκαλ Γκαντότ. «Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου και το σύνολο της εργασίας και της σκέψης και των συναισθημάτων που επενδύουμε στην ταινία, είναι τεράστιο. Και δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία χωρίς την υποστήριξη της καταπληκτικής οικογένειάς μου, και το να τους καταγράψω μαζί μου στην ταινία, επειδή είναι μέρος αυτής, σήμαινε πολλά. Είναι μία καταπληκτική ανάμνηση που θα λατρεύουμε για πάντα» εξήγησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις