Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ιγκλέσιας Κουρνίκοβα δίδυμα: Γενέθλια είχαν τα παιδιά του όμορφου ζευγαριού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιγκλέσιας Κουρνίκοβα δίδυμα: Γενέθλια είχαν τα παιδιά του όμορφου ζευγαριού

Ιγκλέσιας Κουρνίκοβα δίδυμα: Η 39χρονη μητέρα μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες των παιδιών και όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν «βροχή»

Ιγκλέσιας Κουρνίκοβα δίδυμα: Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ. Ο διάσημος τραγουδιστής και η γνωστή πρώην τενίστρια στη διάρκεια της πολύχρονης τους σχέσης τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και χθες  μάλιστα γιόρτασαν τα γενέθλια των δίδυμων, Λούσι και Νίκολας, που έγιναν τριών ετών.  Η 39χρονη μητέρα μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες των παιδιών και όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν «βροχή».

Η Αννα Κουρνίκοβα και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα  το 2017 και αποκάλυψαν τη χαρμόσυνη είδηση δύο ημέρες μετά τη γέννησή τους, ενώ οι δυο τους υποδέχτηκαν το τρίτο τους παιδί, την Μαίρη, τον Ιανουάριο του 2020. Ο Ιγκλέσιας, μιλώντας σε συνέντευξή του για την πατρότητα, είχε πει ότι τον έχει κάνει περισσότερο υπεύθυνο. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2001 και γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Ενρίκε Ιγκλέσιας για το τραγούδι «Escape». Μέχρι σήμερα φέρονται να μην έχουν παντρευτεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις