Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γρηγοράκος κορονοϊός: Μήνυμα συμπαράστασης από Λοβέρδο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρηγοράκος κορονοϊός: Μήνυμα συμπαράστασης από Λοβέρδο

Γρηγοράκος κορονοϊός: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος εισήχθη το πρωί της Πέμπτης με κορωνοϊό.

Γρηγοράκος κορονοϊός: Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον Λεωνίδα Γρηγοράκο έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει: «Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σωτηρία Σωκράτης Μητσιάδης με ενημέρωσε ότι ο συνάδελφος και φίλος μας Λεωνίδας Γρηγοράκος δίνει τη μάχη με κουράγιο και δύναμη. Λεωνίδα, σ’ αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε!»

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεωνίδας Γρηγοράκος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» καθώς διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. Οι γιατροί του έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός.

Χθες, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με το νοσοκομείο «Σωτηρία». Λίγο αργότερα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τηλεφώνησε στη Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την κατάσταση του Λεωνίδα Γρηγοράκου και της τόνισε ότι θα βρίσκονται σε επαφή για ό,τι νεότερο.

Ανδρέας Λοβέρδος ανάρτηση
Σοκ από τα παιδιά “δολοφόνους” στη Θεσσαλονίκη – Τσιλιαδόροι η 45χρονη γιαγιά και ο σύντροφός της
«Φωνάζουν» οι ειδικοί – Κορονορεβεγιόν με μάσκες και όχι δύο, αλλά… τρία μέτρα απόσταση!
Τέλος Δεκέμβρη αρχίζουν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα – Σύσκεψη για την Επιχείρηση «Ελευθερία»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις