Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ψυγείο μυρίζει: Πώς να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές
PLUS

Ψυγείο μυρίζει: Πώς να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές

Ψυγείο μυρίζει: Για να ξεφορτωθούμε όμως οριστικά τη μυρωδιά, θα ανατρέξουμε σε κάποια «κολπάκια»

Ψυγείο μυρίζει: Κανείς δεν αντέχει την άσχημη μυρωδιά και ειδικά στο ψυγείο. Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να εντοπίσουμε την «πηγή του κακού» και στη συνέχεια να καθαρίσουμε εσωτερικά το ψυγείο. Για να ξεφορτωθούμε όμως οριστικά τη μυρωδιά, θα ανατρέξουμε σε κάποια «κολπάκια» που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικοί σύμμαχοι.

1.Ένα μπολ με λευκό ξύδι στο πρώτο ράφι. Το ξύδι αποτελεί ένα εκπληκτικό καθαριστικό και σε λίγες μόνο ώρες, οι άσχημες μυρωδιές θα αποτελούν παρελθόν.

2.Ένα μπολ με βρώμη. Αντίστοιχα με το ξύδι, έτσι και η βρώμα είναι ικανή να απορροφήσει όλες τις μυρωδιές. Ίσως βέβαια χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο.

3. Ο ελληνικός καφές. Γέμισε ένα φλιτζανάκι με ελληνικό καφέ και άφησε το στο ράφι του ψυγείου. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

4. Λεμόνι.  Στύψε 1- 2 λεμόνια και βάλε το χυμό τους να ζεσταθεί σε ένα κατσαρολάκι, μαζί με μισή ποσότητα νερού. Όσο ακόμα το μείγμα είναι ζεστό, τοποθέτησε το στο ψυγείο. Άφησέ το για μια νύχτα να δράσει και θα εξαφανίσει τις δυσάρεστες μυρωδιές.

5. Μαγειρική σόδα. Άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ράφι του ψυγείου και βάλε πάνω σκόνη μαγειρικής σόδας. Άφησέ το να δράσει, έως και για μια ολόκληρη μέρα, για να φύγουν οι μυρωδιές από το ψυγείο.

πράσινο ψυγείο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις