Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα: Η τεχνολογία σε βγάζει από τη δύσκολη θέση
PLUS

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα: Η τεχνολογία σε βγάζει από τη δύσκολη θέση

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα: Αν βέβαια έχεις κολλήσει και δεν ξέρεις τι δώρο να του πάρεις ιδού μερικές προτάσεις. 

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα: Όταν έρχεται η ώρα να διαλέξεις χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου μπορεί να δυσκολευτείς για το τι ακριβώς να τους πάρεις. Βέβαια κάθε δώρο με αγάπη είναι ένα καλό δώρο. Αν βέβαια έχεις κολλήσει και δεν ξέρεις τι δώρο να του πάρεις ιδού μερικές προτάσεις.

Smartwatch

Πλέον, μπορείς να βρεις fitwatch με τιμές που ξεκινούν απ’ τα 20-30€ και εάν ο φίλος σου θέλει απλά ένα ρολόι για να παρακολουθεί τη γυμναστική του, τους παλμούς του, τα βήματα και να βλέπει τις βασικές ειδοποιήσεις του κινητού του, οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές! Αυτό το δώρο σίγουρα θα το ευχαριστηθεί!

Θήκη λάπτοπ- κινητού- AirPods

Για το τέλος αφήσαμε ένα δώρο που δεν είναι απαραίτητα μόνο για τους gadgetάκηδες φίλους σου. Μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο είναι θήκη για κάποια συσκευή. Είναι εύκολο να βρεις, είναι ένα πολύ χρηστικό δώρο και το σίγουρο είναι ότι όλοι θα το εκτιμήσουν!

χριστουγεννιάτικο δώρο

Πληκτρολόγιο- Χειριστήριο

Για τον φίλο σου τον gamer που ξοδεύει όλη την μέρα παίζοντας παιχνίδια, αυτό είναι το ΤΕΛΕΙΟ δώρο. Μπορείς να του αντικαταστήσεις το παλιό του πληκτρολόγιο με καινούργιο ή να του αγοράσεις νέο χειριστήριο που θα λατρέψει!

Φορητά ηχεία- Ακουστικά

Δεν είναι ανάγκη να δώσεις μια περιουσία πλέον για να αγοράσεις ένα φορητό ηχείο ή ακουστικά. Τα brands που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά και υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο. Κάνε μια απλή έρευνα και θα δεις ότι θα βρεις σίγουρα κάτι που να ταιριάζει στον φίλο σου! Bonus θα βρεις φορητά ηχεία σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις!

χριστουγεννιάτικο δώρο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις